Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΡΙΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ... ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΝ... ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΠΟΖΑΡΩΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π Στο Χαλέπι οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν μια γυναίκα κι έναν άνδρα με τη ανήκουστη κατηγορία ότι θα προέβαιναν σε βομβι...



Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Στο Χαλέπι οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν μια γυναίκα κι έναν άνδρα με τη ανήκουστη κατηγορία ότι θα προέβαιναν σε βομβιστική επίθεση για λογαριασμό του συριακού κράτους εναντίον ενός σταθμού λεοφωρείων για να σκοτώσουν όσους περισσότερους πολίτες μπορούν.Τέτοιες τρομοκρατικές επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα με ζώνες εκρηκτικών και καμικάζι χρησιμοποιεί μόνο το Ισλαμικό Κράτος και οι συνεργοί του σε Συρία,Ιράκ,Λίβανο,Αίγυπτο και Λιβύη.Ο τόπος της εκτέλεσης σύμφωνα με το site της συριακής διασποράς που διακινεί την είδηση είναι πιθανότατα το Bustan Al-Qaser στο Χαλέπι.

Άλλωστε αυτές δεν είναι οι πρώτες δημόσιες εκτελέσεις στο Bustan al Qaser που κάνουν οι τζιχαντιστές ομάδες που σχετίζονται με την αλ Κάιντα όπως το Ισλαμικό Μέτωπο και το Ahrar Al Sham.

Στο Κομπάνι εκτελέσεις και σταυρώσεις στον φράχτη του κοιμητηρίου.

Tέλος μια νέα επικοινωνιακή τακτική που φαίνεται να εγκαινιάζουν οι τακφιριστές είναι η εξοικίωση των βρεφών με ακέφαλα πτώματα και κομμένα κεφάλια που ανάγεται στη σφαίρα της πιο διεστραμμένης ψυχοπαθολογίας.ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ






http://dimpenews.com/2014/10/28/ο-fsa-εκτελει-δημοσια-γυναικα-στο-χαλεπι/#more-8229

5_tpG6 on Make A Gif, Animated Gifs
make animated gifs like this at MakeAGif

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.