Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ, ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ! ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ... ΤΟ "ΜΠΙΚΟΥΤΙ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ!

Χαρούμενη και ευτυχισμένη απαθανάτισε κατ” αποκλειστικότητα ο φωτογραφικός φακός τού YOU τη Φαίη Σκορδά μαζί με τον μόλις τεσσάρων μην...



Χαρούμενη και ευτυχισμένη απαθανάτισε κατ” αποκλειστικότητα ο φωτογραφικός φακός τού YOU τη Φαίη Σκορδά μαζί με τον μόλις τεσσάρων μηνών -αβάπτιστο- Δημητράκη, σε μια βόλτα τους με το καρότσι στο πάρκο, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους. Μαμά και γιος πέρασαν τέλεια όπως βλέπετε και στο αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του περιοδικού.

Ο μικρός ξετρέλανε τη μανούλα του με τα ναζάκια αλλά και με τα πρώτα γελάκια που της χάρισε. Η όμορφη παρουσιάστρια, άκρως εντυπωσιακή και έχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, φορούσε καυτό αθλητικό σορτς και τα αθλητικά της και δεν πέρασε απαρατήρητη από όσους την είδαν στο περίπατό της με το μωρό, που απορούσαν πώς επανήλθε τόσο γρήγορα στη γνωστή και μη… εξαιρετέα καλλίγραμμη σιλουέτα της!

Η τρυφερή μανούλα εκμεταλλεύτηκε την ηλιόλουστη μέρα και άφησε τον 3,5 ετών Γιαννάκη με τον μπαμπά του στο σπίτι για να περάσει λίγο χρόνο με το μωρό, που, όπως λέει η ίδια, «είναι πολύ αγαπησιάρης και λατρεύει τις αγκαλιές». Έτσι τον έβαλε στο καρότσι και καταχάρηκαν και οι δύο αυτήν τη μικρή τους… κοπάνα! Πολλοί ήταν εκείνοι που τους πλησίασαν και εκτός από τις ευχές που της έδιναν για την οικογένειά της τής έλεγαν και τη γνώμη τους σχετικά με το… σε ποιον μοιάζει το μωρό, το οποίο κατά γενική ομολογία είναι φτυστός ο μπαμπάς του. Η Φαίη ήταν πολύ προσιτή, χαμογελούσε και μιλούσε σε όλους, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους της το ζήτησαν.


freegossip

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.