Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΧΟΥ ΚΑΛΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ: Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΑ ΤΩΝ "ΠΥΡΗΝΩΝ" ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!!! ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝΙΟ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ!!!

Βασανισμό της από την αστυνομία προκειμένου να δώσει δείγμα DNΑ καταγγέλλει η Στέλλα Αντωνίου, η οποία είχε προφυλακιστεί με την κατηγορί...

Βασανισμό της από την αστυνομία προκειμένου να δώσει δείγμα DNΑ καταγγέλλει η Στέλλα Αντωνίου, η οποία είχε προφυλακιστεί με την κατηγορία της συμμετοχής στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη για λόγους υγείας και συνελλήφθη την προηγούμενη εβδομάδα με την κατηγορία της παράβασης των περιοριστικών όρων.
Όπως η ίδια λέει σε κείμενο που ανέβασε στο indymedia, τρεις αστυνομικοί του τμήματος Δημητσάνας και άλλοι δύο της αντιτρομοκρατικής την ακινητοποίησαν, όσο ένας εξ αυτούς προσπαθούσε να ανοίξει τη γνάθο της για να λάβει δείγμα DNA πιέζοντας με δύναμη το πρόσωπο της και κλείνοντας την μύτη της για να της προκαλέσει ασφυξία. Η ίδια καταγγέλλει ότι οι αστυνομικοί την έπιασαν από το λαιμό και της ξερίζωσαν μαλλιά προκειμένου να την πείσουν να ανοίξει το στόμα της, μέχρι σε σημείο που κόντεψε να χάσει τις αισθήσεις της.

1 σχόλιο

  1. Δεν τη γνωριζω την... κεραια και με το μπαριδον αλλα ο τιτλος πετυχημένος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.