Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΡΙΑ... ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ!!! ΝΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ... ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ!!!

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έκανε το Channel 4 και το ντοκιμαντέρ Unreported World αναφορικά με τα σκυλιά, που κατακλύζουν τα εστιατόρια της...

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έκανε το Channel 4 και το ντοκιμαντέρ Unreported World αναφορικά με τα σκυλιά, που κατακλύζουν τα εστιατόρια της Ασίας.

Βέβαια, είναι γνωστό ότι σε πολλές χώρες της Ασίας τρώνε σκύλους και άλλα παράξενα – για τα ελληνικά δεδομένα – ζώα, ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι το πως αυτά φθάνουν στα πιάτα των εστιατορίων.

Το ντοκιμαντέρ Unreported World προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και στο εκτενές ρεπορτάζ του αναφέρει όλη τη διαδικασία για το πως φτάνει ένα σκυλάκι στο πιάτο κάποιου! Μια διαδικασία που δεν είναι και εντελώς νόμιμη σε πολλές περιπτώσεις.

Το ρεπορτάζ λοιπόν αναφέρει πως χιλιάδες κατοικίδια – κυρίως σκυλιά – απαγάγονται από αυλές ή αδέσποτα από δρόμους, στιβάζονται κατά δεκάδες σε πολύ μικρά κλουβιά και υποβάλλονται σε φρικτά βασανιστήρια, προτού σφαγιαστούν και σταλθούν σε εστιατόρια της Ασίας. Μάλιστα, υπάρχει η αντίληψη πως όσο πιο φρικτά υποφέρει ένα σκυλάκι τόσο πιο νόστιμο θα είναι το κρέας του!

Η εν λόγω απάνθρωπη επιχείρηση είναι εξαιρετικά επικερδής για όλους τους συμμετέχοντες, ενώ ακόμη κι αν πιάσει κάποιον η αστυνομία να κλέβει, αυτός συνήθως αφήνεται ελεύθερος έναντι κάποιου μικρού προστίμου!



fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.