Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ – ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ… ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ

Γράφει ο Αντίοχος. Λοιπόν, επειδή γίνεται πολύ κουβέντα για το αν βγαίνουν τα «κουκιά» για τους 180 και για το ποιοι εκ των 23 λεγόμενων ...

Γράφει ο Αντίοχος.

Λοιπόν, επειδή γίνεται πολύ κουβέντα για το αν βγαίνουν τα «κουκιά» για τους 180 και για το ποιοι εκ των 23 λεγόμενων «ανεξαρτήτων» θα ψηφίσουν για πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους και ποιοι όχι, θα σας δώσουμε κι εμείς τη δική μας εκτίμηση:

Οι προερχόμενοι από τη νουδούλα, Πολύδωρας και Κασαπίδης, θα ψηφίσουν φυσικά υπέρ της πρότασης των Σαμαροβενιζέλων.

Οι προερχόμενοι από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ μάλλον θα μοιραστούν: ο Αηδόνης θα ψηφίσει υπέρ, η Τζάκρη (που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ) κατά, ενώ οι Ανδρουλάκης, Παραστατίδης και Μπόλαρης «παίζονται».

Επίσης, θα μοιραστούν και οι προερχόμενοι από το κόμμα Καμμένου, αν κι εδώ τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα: η Ραχήλ Μακρή και η Γιαταγάνα θα ψηφίσουν κατά, οι Καπερνάρος (μην τον πιστεύετε που δηλώνει το αντίθετο…), Κουράκος, Γιοβανόπουλος, Νταβρής και Ιατρίδη θα ψηφίσουν υπέρ.

Και οι προερχόμενοι από την ΡΗΜΑΔ θα μοιραστούν: Λυκούδης, Οικονόμου, Μάρκου και Ψαριανός θα ψηφίσουν υπέρ (όπως και η βουλευτίνα Φουντά που δεν έχει φύγει ακόμα από τη ΡΗΜΑΔ), Μουτσινάς και Βουδούρης θα ψηφίσουν κατά. Ομοίως κατά λέει ότι θα ψηφίσει και ο Τσατσόπουλος, αλλά μην είστε και τόσο σίγουροι ότι θα το πράξει…

Υπάρχουν βέβαια και δύο ακόμα «ανεξάρτητοι», στους οποίους αποφεύγουν να αναφερθούν οι διάφοροι παπαγάλοι των ΜΜΕ. Ο Ιούδας Αλεξόπουλος (ο οποίος ασφαλώς και θα ψηφίσει υπέρ…) και ο Σ. Μπούκουρας που «παίζεται».

Ας κάνουμε, λοιπόν, ένα συγκεντρωτικό:

Δεκατρείς (13) φαίνεται πως θα ψηφίσουν υπέρ των Σαμαροβενιζέλων, πέντε (5) κατά, ενώ οι υπόλοιποι πέντε (5) «παίζονται».

Οπότε, καθοριστικό ρόλο θα παίξει το κόμμα Καμμένου (αν και όποια απόφαση κι αν πάρει δεν θα ψηφίσουν όλοι το ίδιο), κι αν θα μείνει συνεπής ο Κουβέλης στη γραμμή της καταψήφισης.

Πάντως, καλώς εχόντων των πραγμάτων, δεν τους πιάνουν τους 180 οι κατοχικοί!

(ΥΓ): Οι περιπτώσεις Αλεξόπουλου και Μπούκουρα είναι ιδιάζουσες. Κι αν απ’ αυτούς κρίνεται η εκλογή, το σύστημα θα προτιμήσει να ΜΗΝ εκλεγεί πρόεδρος…
http://ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.