Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

AYTO EINAI TO ΛΙΒΥΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ. Η ΕΛΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ...

Ο Λίβυος συνελήφθη με ένταλμα στις 13-10-2014, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για τη ληστεία που είχε διαπράξει ...



Ο Λίβυος συνελήφθη με ένταλμα στις 13-10-2014, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για τη ληστεία που είχε διαπράξει λίγες ημέρες νωρίτερα.




Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης μπήκε στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης στις 6-10-2014, την ακινητοποίησε και αφαίρεσε προσωπικά της έγγραφα-διαβατήρια. Μετά από ενδελεχή έρευνα και αξιολόγηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του ανωτέρω δράστη ο οποίος εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κυψέλης και συνελήφθη.


           


Η αστυνομία καλεί τους πολίτες που μπορεί να γνωρίζουν κάτι για τον δράστη να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 και 210-8695533, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.