Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ANTE ΚΑΛΕ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ...

Σε αποθήκη οπλισμού και πυρομαχικών είχε μετατρέψει το σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Χανίων ένας νεαρός Αλβανός που συνελήφθη από αστυνο...

Σε αποθήκη οπλισμού και πυρομαχικών είχε μετατρέψει το σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Χανίων ένας νεαρός Αλβανός που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. στο πλαίσιο έρευνας για διάφορα αδικήματα η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στη ευρύτερη περιοχή.
Οι αστυνομικοί βρήκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας στην κατοικία του 31χρονου αλλοδαπού ένα περίστροφο, 97 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, τρεις κροτίδες, ένα σπρέι ακινητοποίησης, δυο μαχαίρια, δυο ξιφίδια και διάφορα είδη για την φύλαξη οπλισμού τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που του απήγγειλε κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ το περίστροφο εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να γίνει βαλλιστική εξέταση και να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.

1 σχόλιο

  1. E, όχι και αποθηκη οπλισμού 1 περιστροφο, 97 φυσίγγια και 2-3 μαχαίρια. Σιγά ρε παιδιά. Όχι τέτοιες υπερβολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.