Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ! 9 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΗΦΗ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΒΙΘΕ ΜΠΕΡΑ. Ο ΣΗΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΑΠ΄ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ!

Να γίνει συντοπίτης τους ο Σήφης ο κροκόδειλος, επιθυμεί μια ομάδα κατοίκων από το Ρέθυμνο οι οποίοι κατέθεσαν μάλιστα ασφαλιστικά μέτρ...


Να γίνει συντοπίτης τους ο Σήφης ο κροκόδειλος, επιθυμεί μια ομάδα κατοίκων από το Ρέθυμνο οι οποίοι κατέθεσαν μάλιστα ασφαλιστικά μέτρα κατά του κυνηγιού του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του goodnet.gr, εννέα κάτοικοι της περιοχής του Αμαρίου, μεταξύ αυτών και ο Μάρκος Ιερωνυμάκης, κατέθεσαν χθες ασφαλιστικά μέτρα κατά της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων και της Διεύθυνσης Δασών Νομού Ρεθύμνου, ζητώντας να μην συνεχιστεί η επιχείρηση παγίδευσης του κροκόδειλου από το φράγμα των Ποταμών.

Θεωρούν ότι η λίμνη των Ποταμών είναι πλέον το φυσικό περιβάλλον του ερπετού και δηλώνουν αντίθετοι στη μεταφορά του σε ένα άλλο, κατασκευασμένο περιβάλλον. Μάλιστα, ζητούν την έκδοση προσωρινής διαταγής μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, με στόχο να σταματήσουν τις επιχειρήσεις του Ολιβιέ Μπερά!

H προσωρινή διαταγή θα συζητηθεί μάλιστα την ερχόμενη Παρασκευή.
neakeratsiniou

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.