Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ Π@ΥΣΤΗΔΩΝ! ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ "ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΑΔΕΡΦΑΔΩΝ... ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΚΟΟΥΣ! Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ... -ΒΙΝΤΕΟ-

Στην εποχή της πολυδιαφημιζόμενης «υπεράσπισης των δικαιωμάτων», το μόνο που δεν προστατεύεται είναι οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των χ...


Στην εποχή της πολυδιαφημιζόμενης «υπεράσπισης των δικαιωμάτων», το μόνο που δεν προστατεύεται είναι οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των χριστιανών. Δηλαδή των μη συμβιβασμένων χριστιανών. Όποιος αρνηθεί την διαταγή των αρχών να πάει ενάντια στις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, ενδέχεται να συλληφθεί, να του επιβληθεί πρόστιμο ή ακόμα να πάει και φυλακή. Στις κουμμουνιστικές «δημοκρατίες» υπάρχουν και τα λεγόμενα «στρατόπεδα επανεκπαίδευσης» για τους «απροσάρμοστους». Το μέτρο μοιάζει να είναι συμβατό και στις δυτικές «δημοκρατίες» - τυραννίες της πολιτικής ορθότητας. Μιας που έχουμε «αντιρατσιστικό» νόμο, καλά είναι να ξέρουμε τι περιμένει τους «απείθαρχους».


Ένας χριστιανός ιδιοκτήτης αρτοποιείου στο Κολοράντο υποχρεώνεται τώρα να φτιάχνει τούρτες γάμου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.


Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης δεν κάνει πίσω και η στάση του ήδη έχει εμπνεύσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.



Η πινακίδα στην πόρτα γράφει : "Γιορτάζοντας 20 χρόνια Μεγάλων Τουρτών!" Για δύο δεκαετίες, το εργαστήριο MasterpieceCakeshop έχει δημιουργήσει τέχνη μέσω των ψημένων αγαθών που κάνει τους πελάτες να το ξανα-επισκέπτονται.


Από μπισκότα και cupcakes μέχρι τούρτες, ο Jack Phillips και η κόρη του Λίζα έχουν μετατρέψει το αρτοποιείο τους σε ένα στούντιο. Ο Phillips είπε ότι την έμπνευση και το κίνητρο τα οφείλει στην πίστη του στον Ιησού Χριστό.


«Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που σκέφτομαι όλη την ημέρα. Όταν ξυπνάω, όταν πηγαίνω στη δουλειά, θέλω να ξέρω ότι αυτό που κάνω είναι ευάρεστο σε Εκείνον, ότι τιμώ Εκείνον και τον Λόγο Του, γιατί αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό πράγμα», είπε ο Φίλιπς.


Αλλά η χριστιανική πίστη του Phillips τον έβαλε σε μπελάδες με το νόμο. Ιδού το έγκλημά του: το ότι ακολουθώντας την χριστιανική του πίστη, συνεχίζει να πιστεύει ότι ο γάμος είναι μόνο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.


Το 2012, ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι μήνυσε τον αρτοποιό επειδή εκείνος αρνήθηκε να τους κάνει μια τούρτα για να γιορτάσουν το «γάμο» τους. Ένας δικαστής εξέδωσε απόφαση εναντίον του και η Επιτροπή Πολιτικών Δικαιωμάτων του Κολοράντο συμφώνησε.


Η επιτροπή δήλωσε ότι η άρνηση του Phillips είναι ενάντια στο δημόσιο δίκαιο της πολιτείας, η οποία απαιτεί από τις επιχειρήσεις να εξυπηρετούν τους πελάτες, ανεξάρτητα από τον "σεξουαλικό τους προσανατολισμό".




Σε μια δημόσια δήλωση, ένα μέλος της Επιτροπής Πολιτικών Δικαιωμάτων, δήλωσε, "Μπορώ να πιστεύω ό,τι θέλω, αλλά αν θέλω να κάνω κάποια δουλειά εδώ, θα πρέπει να μην κάνω διακρίσεις εις βάρος κανενός ατόμου."
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

redskywarning.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.