Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ: ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ Β/Α ΚΟΝΓΚΟ, ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ 19ΧΡΟΝΟ, ΤΟΝ ΕΨΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ! -ΒΙΝΤΕΟ-

tribune_  Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι εξαγριωμένοι κάτοικοι της πόλης Μπένι στο βορειοανατολικό Κογκό σκότωσαν με λιθοβο...



tribune_ Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι εξαγριωμένοι κάτοικοι της πόλης Μπένι στο βορειοανατολικό Κογκό σκότωσαν με λιθοβολισμό έναν νεαρό, που τον θεώρησαν τζιχαντιστή, και στη συνέχεια τον έψησαν και τον έφαγαν.

Ο ομαδικός κανιβαλισμός θεωρείται πράξη εκδίκησης για τις νυχτερινές επιδρομές που έχει εξαπολύσει στην περιοχή τον τελευταίο μήνα η τζιχαντιστική οργάνωση ADF-NALU, σύμμαχος με τοΙσλαμικό Κράτος. Εκτιμάται ότι οι τζιχαντιστές έχουν σφαγιάσει περισσότερους από 100 ανθρώπους, με τσεκούρια και μαχαίρια σε αυτές τις επιδρομές.

Το tribune βρήκε στο Twitter τις φωτογραφίες από το ψήσιμο του τζιχαντιστή στην πυρά που άναψαν οι κάτοικοι της πόλης Μπένι, όπως έχουν αναρτηθεί από ειδησεογραφικές πηγές του Κογκό.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι παρόντες στο ψήσιμο του τζιχαντιστή φαίνονται και άνδρες της αστυνομίας του Κογκό.

















http://www.tribune.gr/world/news/article/86927/sok-christiani-skotosan-epsisan-ke-efagan-tzichantisti-vinteo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.