Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΗΤΑΝ "LIKE", ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΑ! ΦΩΤΟ: Η ΣΑΡΡΗ ΔΙΝΕΙ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ... ΔΕΙΤΕ, ΤΙ ΣΟΪ ΤΣΟΥΠΡΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΛΑΟΣΙΤΕΣ!

Η  Έφη Σαρρή  μπορεί να μην απασχολεί όπως παλαιότερα χρόνια τα «λαγωνικά» της σόουμπιζ, όπως και να μην ακούγεται όπως ακουγόταν. Ωστόσο, ...


Η Έφη Σαρρή μπορεί να μην απασχολεί όπως παλαιότερα χρόνια τα «λαγωνικά» της σόουμπιζ, όπως και να μην ακούγεται όπως ακουγόταν.
Ωστόσο, η ξανθιά τραγουδίστρια με το μοναδικό σκέρτσο και την εκρηκτική θηλυκότητα, όταν αποφασίζει να κάνει την παρουσία της αισθητή, τα λάικ παίρνουν φωτιά.
Είναι, βλέπετε, μια σειρά φωτογραφιών που ανάρτησε η ίδια στις προσωπικές της σελίδες, όπου και ποζάρει με το μικροσκοπικό μαγιό της όσο πιο αισθησιακά μπορεί, ενώ αφήνει να φανεί όση περισσότερη σάρκα επιτρέπει η διαδικτυακή λογοκρισία.
Επειδή κάποιες υπάρξεις είναι σταθερές αξίες, όπως η Έφη Σαρρή, δείτε τις φωτογραφίες που εκείνη διάλεξε να μοιραστεί με το κοινό, που όπως και να το κάνουμε είναι… σκανδαλιστικές, όπως και η ίδια.






tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.