Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ... ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΑΡΧΗΓΟ" ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...!!!

ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΕ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ...;;; ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΤΣΟΥΓΚΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟΚΕΛΕΙ "ΑΡΧ...

ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΕ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ...;;; ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΤΣΟΥΓΚΑΡΑΚΗΣ

ΑΠΟΚΕΛΕΙ "ΑΡΧΗΓΟ" ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΦΕΔΡΟΣ ΛΟΧΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΑΡΧΗΓΟΥΣ"¨ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ (Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΑ. Α/ΓΕΝ, Α/ΓΕΕΘΑ). ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΛΙΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών 

Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την πρόσκλησή σας, με την οποία, για πρώτη φορά στα χρόνια της δραστηριότητάς μας, παρευρεθήκαμε ως εκπρόσωποι των χιλιάδων Ελλήνων στρατιωτικών σε ομιλία Αρχηγού Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κατά τη διάρκειας της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των δεκάδων εκπροσώπων Ομοσπονδιών και επαγγελματικών φορέων της Χώρας μας, θεωρούμε αυτονόητη τη στήριξή σας στον αγώνα που δίνει η Ομοσπονδία μας έναντι ενός Δημοσίου που μέχρι και σήμερα «κωφεύει» και εξακολουθεί να μη συμμορφώνεται στην υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που μας δικαίωσε, για ένα θέμα που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά.

Θεωρώντας ότι η αντισυνταγματική τακτική που ακολουθείται αναφορικά με τους μισθούς και τα επιδόματα των Ελλήνων στρατιωτικών, μετά και τη σύμφωνη γνώμη της Τρόικα, σας βρίσκει εξ ολοκλήρου αντίθετο και προφανώς ιδιαίτερα ενοχλημένο από τη στάση του μη συμμορφούμενου δημοσίου, που κατ΄ επανάληψη οι βουλευτές σας έχουν δηλώσει και ενισχύσει και κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, προσδοκάμε ότι πολύ σύντομα θα γίνουμε αποδέκτες της όποιας καταδικαστικής θέσης σας, μέσα από μια συνάντηση μαζί σας, την οποία αναμένουμε κατά τόπο και ημεροχρονολογία πολύ σύντομα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.