Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΣΟΚ – Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΛΗΛΟΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας. Πρίν λίγο καιρό τα παπαγαλάκια του συστήματος αναρωτιόντουσαν. “ Πώς καταφέρνει μια οργάνωση του 0,5% να αν...

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Πρίν λίγο καιρό τα παπαγαλάκια του συστήματος αναρωτιόντουσαν. “Πώς καταφέρνει μια οργάνωση του 0,5% να αναδειχθεί σε κοινοβουλευτική δύναμη της τάξης του 7%; Πού βρίσκει τους πόρους να κάνει προεκλογική εκστρατεία”;

Με αφορμή την δικαστική σκευωρία έκοψαν την χρηματοδότηση στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και έκαναν επανειλημένους ελέγχους στα οικονομικά. Τότε άρχισε η λάσπη. “Η Χρυσή Αυγή στις εκλογές στηρίχθηκε οικονομικά από ορισμένα πολιτικά κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου». Τους τύπωναν ψηφοδέλτια, τους βοηθούσαν με προεκλογικό υλικό. Στις εκλογές του περασμένου Μαϊου πλήρωσαν 60.000 ευρώ για προεκλογικά φυλλάδια. Σήμερα έχουν οικονομική στήριξη εφοπλιστών, μεγαλοδικηγόρων, φαρμακοβιομηχάνων, κατασκευαστών, και χρηματοδότηση από μία συγκεκριμένη τράπεζα”. 

Στις 2 Ιουλίου εκδόθηκε το επίσημο Πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο βασίστηκε σε ενδελεχείς ελέγχους και σε έγγραφα που απέστειλαν όλες οι Τράπεζες. Ένα πόρισμα το οποίο λέει ότι τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής είναι πεντακάθαρα και ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ μαύρου ή κλεμμένου χρήματος
Αυτό το Πόρισμα θάφτηκε όπως ήταν αναμενόμενο από τα πορνοκάναλα καθώς δεν βόλευε την προπαγάνδα τους.

Ιδού: 
sdoe-_stiky_o__article
Στο κλεφτοπασόκ που έγινε το μακελειό του αιώνα για μια ακόμη φορά ο ρόλος του Βενιζέλου είναι βρώμικος! Αυτή τη φορά κρατά στο συρτάρι του το πόρισμα για τα οικονομικά του Πασοκ και εκβιάζει τα υπόλοιπα στελέχη της συμμορίας και πρώτον «κρατά» τον πρώην πρόεδρο Παπανδρέου επειδή ανησυχεί μην ρίξει την κυβέρνηση.

Και μπορεί η επίμαχη περίοδος ελέγχου να αφορά την περίοδο του Γ. Παπανδρέου και τη δικιά του ηγετική ομάδα (Ν. Αθανασάκη, Ροβ. Σπυρόπουλο – ο οποίος να μην ξεχνιόμαστε, παραμένει διοικητής του ΙΚΑ –  και άλλα στελέχη του επιτελείου του ΓΑΠ), αλλά η ανακίνηση του θέματος εκτιμά πως θα βλάψει την ήδη δεινά τραυματισμένη Ελιά και θα φέρει ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας.

Δεν το ήθελε με τίποτα αυτό.

Εξάλλου ο Βενιζέλος παράτυπα μέχρι σήμερα, αν και είχε δημοσίως δεσμευτεί για το αντίθετο (!), έκρυβε τα πέντε πορίσματα για να τα χρησιμοποιεί επ’ ωφελεία του στον εσωκομματικό πόλεμο με τον ΓΑΠ, που πλέον έχει προσλάβει άγρια χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τα βασικά συμπεράσματα του ελέγχου στο ΠΑΣΟΚ είναι συντριπτικά. Μαύρη τρύπα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, καθώς τεράστια ποσά φέρονται να διακινούνταν χωρίς παραστατικά και εντελώς μαύρα από «έμπιστους» συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, απίστευτα έξοδα για πολυτέλειες, σπατάλες κάθε είδους, όπως τα ξενοδοχειακού τύπου γραφεία της Ιπποκράτους με τις σάουνες τα γυμναστήρια, τα υδρομασάζ και τα κόκκινα χαλιά.

Τα δάνεια που έχει πάρει το κόμμα δεν εξυπηρετούνται, ενώ χρειάστηκαν νομοθετικές ρυθμίσεις, που ήγειραν τεράστιες αντιδράσεις χαρακτηριζόμενες προκλητικές και φωτογραφικές, για να αποφύγουν τις… δικαστικές περιπέτειες οι υπεύθυνοι της διαχείρισης και τα τραπεζικά στελέχη που έδωσαν τα θαλασσοδάνεια στο κόμμα.

Το πάρτι της οκταετίας του κ. Παπανδρέου, σύμφωνα με στοιχεία δεν έχει προηγούμενο: ο πολιτικός, που τώρα παρουσιάζεται ως αντιδρών/αντάρτης/δικαιωμένος ηγέτης στις εξελίξεις, καταγγέλλεται ότι ανέχτηκε να σπαταληθούν περίπου 300 εκατ. ευρώ! Μόνο στις τράπεζες το ΠΑΣΟΚ χρωστά αυτή τη στιγμή περίπου 112 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν πρόκειται να αποπληρωθούν ποτέ σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος.
Οι αποκαλύψεις, όμως δεν τελειώνουν εδώ. Επί των ημερών του πρώην πρωθυπουργού το ΠΑΣΟΚ έλαβε τουλάχιστον 170 εκατ. ευρώ από κρατικές επιχορηγήσεις! Λεφτά δηλαδή του ελληνικού λαού. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, μόνο για τα ταξίδια του κ. Παπανδρέου από τον 2004 – 2011 ξοδεύτηκαν 53 εκατ. ευρώ, ενώ για τις ανάγκες του γραφείου του δαπανήθηκαν 2,2 εκατ. ευρώ!

Συμπερασματικά; Λεφτά – πράγματι – υπήρχαν! Όχι όμως για τον λαό!

Αντί να τον στείλει ο Βενιζέλος στον εισαγγελέα λοιπόν, τον προειδοποιεί!

Δεν πειράζει. Σύντομα έρχεται ο καιρός που θα πάνε και οι δυο στον εισαγγελέα για να αποφανθεί. Γιατί η ζωή και η πολιτική έχει συνέχεια. Και ο κλέφτης και εκείνος που κρύβει στοιχεία θα έχουν τις ποινές που τους αρμόζει…

3 σχόλια

  1. Για να δουμε θα ερθη η ΩΡΑ ένα 60% του λαου περιμενη όχι βεβαια τιμορια σαν του ακη να ερθουν πισω τα κλεμενα και όχι να τα περνουν από το λαο που εχουν φερει σε απογνωση τα σκουλικια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ιδιωτικη υποθεση ειναι τα λευτα του λαου που εχετε κλεψει παλιοτομαρα σκουλικια προδοτες με τα βρομοκομματα σας φυλακη πρεπει να πατε ολη η ΣΥΜΜΟΡΙΑ που μας φερατε στην εξαθλιωση ελεεινα καθαρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΔΙΣ ΜΕΤΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ....................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.