Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ...

Γράφει ο Αντίοχος. Ενώ ο Νόμος του Αίσχους (ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός») βρίσκεται επί θύραις, κανένας δεν έχει ανακοινώσει τι θ...


Γράφει ο Αντίοχος.

Ενώ ο Νόμος του Αίσχους (ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός») βρίσκεται επί θύραις, κανένας δεν έχει ανακοινώσει τι θα περιέχει το «μενού» και τι όχι. Ο δε αρμόδιος υπουργός, το εκμυστηρεύθηκε σε συντάκτη καθεστωτικής φυλλάδας, ο οποίος και το μετέφερε περιχαρής στους αναγνώστες του:

«Δεν θέλει ανοιχτό μέτωπο με την Εκκλησία η κυβέρνηση (ήδη έχει με τους ενστόλους και με τις παρενέργειες του ΕΝΦΙΑ) και αυτός είναι ο λόγος που δόθηκε εντολή να αποσυρθεί το σύμφωνο συμβίωσης από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Όπως μου εξήγησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, η συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πρόκειται να αρχίσει την Τρίτη, αλλά σε αυτό δεν θα περιλαμβάνεται καμία διάταξη και δεν πρόκειται να κάνει δεκτή καμία τροπολογία που αφορά το σύμφωνο συμβίωσης. Το εντυπωσιακό είναι ότι το ΠαΣοΚ (το οποίο ως την τελευταία στιγμή επέμενε για την ψήφισή του) κάνει και αυτό πίσω: «Το σύμφωνο συμβίωσης ορίζεται από το Οικογενειακό Δίκαιο, καμία σχέση δεν έχει με το Αντιρατσιστικό και προτού έρθει στη Βουλή θα πρέπει να γίνει αρκετή συζήτηση για τις οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές και θρησκευτικές επιπτώσεις που θα έχει. Τέτοια θέματα δεν είναι του παρόντος» μου είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης».

Ποια είναι η αλήθεια; Ότι η συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων δε φοβάται καθόλου την Εκκλησία για να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης των τοιούτων, διότι ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα οι Μητροπολίτες που αντέδρασαν δημοσίως στις φήμες ότι η συγκεκριμένη διάταξη θα συμπεριληφθεί στον Νόμο του Αίσχους. Την περαιτέρω ενίσχυση της Χρυσής Αυγής φοβάται, γι’ αυτό κάνει πίσω, τώρα μάλιστα που αναμένονται και εκλογές. Κι αυτό, το είχε… εκμυστηρευθεί προ ολίγων μηνών, ο «αντ’ αυτού» Λαζαρίδης και μάλιστα στον ίδιο δημοσιογράφο (στις 8 Ιουλίου). Σας θυμίζω το σχετικό δημοσίευμα:

«Μαθαίνω ότι παρασκηνιακά στελέχη της ΝΔ προσέγγισαν στελέχη του ΠαΣοΚ και τους είπαν να μην επιμένουν σε νομοσχέδια όπως για παράδειγμα του συμφώνου συμβίωσης ομοφυλοφίλων και να «μαζέψουν» εκείνα τα κομματικά στελέχη τους που πλησίασαν τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου και του ζήτησαν ακόμη και… γάμο ομοφυλοφίλων. Μάλιστα έμαθα ότι υπήρξε και μια συνάντηση του κ. Λαζαρίδη με ανώτατο κομματικό στέλεχος του ΠαΣοΚ και του υπενθύμισε τι έγινε στη Γαλλία με τη Λεπέν όταν καθιερώθηκε ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Του είπε μάλιστα επί λέξει: «Εάν επιμείνετε στο σύμφωνο συμβίωσης, τότε το ποσοστό της Χρυσής Αυγής θα εκτοξευθεί στα ύψη». Και τι νομίζετε ότι του απάντησε το εν λόγω ανώτατο κομματικό στέλεχος; «Καλά- καλά, εντάξει…».

Συμπέρασμα: Η Χρυσή Αυγή, και μόνον με την παρουσία της, έχει αποτρέψει πολλά δεινά για τον τόπο. Ακόμα, λοιπόν, κι αν δεν υπήρχε, θα έπρεπε να την ανακαλύψουμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.