Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΫΛΑΝΔΗ: ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΤΣΑΠΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!!!

Μια 23χρονη και ένας 24χρονος από τη Βρετανία βρέθηκαν δολοφονημένοι στην παραλία του νησιού Koh Tao, στην Ταϊλάνδη, τις πρώτες πρωινές ώ...

Μια 23χρονη και ένας 24χρονος από τη Βρετανία βρέθηκαν δολοφονημένοι στην παραλία του νησιού Koh Tao, στην Ταϊλάνδη, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στο νησί και την Κυριακή το βράδυ είχε πάει σε πάρτι μαζί με άλλους τουρίστες στην παραλία του νησιού.

Η 23χρονη κοπέλα, που είναι από το Νόρφολκ της Βρετανίας και ο 24χρονος Ιρλανδός φίλος της, εντοπίστηκαν νεκροί γύρω στις 4 με 5 τα χαράματα (τοπική ώρα), στην παραλία εκατό μέτρα από την περιοχή που έγινε το πάρτι. Και οι δύο ήταν γυμνοί, ενώ κοντά τους ήταν μια αιματοβαμμένη τσάπα.

Σύμφωνα με την αστυνομία το ζευγάρι πιθανότατα ξυλοκοπήθηκε άγρια πριν δολοφονηθεί, ενώ η άτυχη κοπέλα εικάζεται ότι έπεσε και θύμα βιασμού. Και οι δύο έφεραν βαριά τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι οι αρχές ερευνούν τα βίντεο από καταστήματα, εστιατόρια και ξενοδοχεία για να εντοπίσουν τυχόν υπόπτους, ενώ έχουν αποκλείσει την αποβάθρα του νησιού για να μην διαφύγει ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι με φέρι μπόουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.