Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

7,4 ΡΙΧΤΕΡ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΤΕ... ΤΑ 3,7 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 3,7 ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ...!!!

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΤ ΜΕΓΕΘΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ... Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με...


ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΤ ΜΕΓΕΘΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με την προκαταρκτική λύση του EMSC), σημειώθηκε στις 03:58 τα ξημερώματα, στον υποθαλάσσιο χώρο του Κορινθιακού Κόλπου.

Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 6χλμ. νοτιοανατολικά της Ναυπάκτου, 19χλμ. βορειοδυτικά του Αιγίου και 19χλμ. βορειοανατολικά της Πάτρας. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στο 2χλμ.


Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με την προκαταρκτική λύση του EMSC), σημειώθηκε στις 02:53 τα ξημερώματα, στον υποθαλάσσιο χώρο του Λιβυκού Πελάγους.

Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 56χλμ. νοτιοδυτικά του Ηρακλείου και 67χλμ. νοτιοανατολικά του Ρεθύμνου. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στο 1χλμ. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.