Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ: ΕΠΙΑΣΑΝ 67ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΑΜΙΕΣ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΕ 13ΧΡΟΝΗ ΡΟΥΜΑΝΟΓΥΦΤΙΣΣΑ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΣΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Ένας 67χρονος Έλληνας συνελήφθη από την αστυνομία χθες στο Αίγιο, την ώρα που βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με 13χρονη ρομά από τη...


Ένας 67χρονος Έλληνας συνελήφθη από την αστυνομία χθες στο Αίγιο, την ώρα που βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με 13χρονη ρομά από τη Ρουμανία. Η αστυνομία του Αιγίου βρέθηκε στο σημείο μετά από πληροφορίες ότι στη συγκεκριμένη τοποθεσία άνδρες βρίσκονται ερωτικά με ανήλικες ρομά έναντι χαμηλής συνήθως χρηματικής αμοιβής.

Χθες, σύμφωνα με την αστυνομία ο 67χρονος έδωσε χρήματα στη 13χρονη και στη συνέχεια την οδήγησε πίσω από καλαμιές για να μην είναι σε κοινή θέα, προκειμένου να θωπεύσει τα γεννητικά του όργανα.

Η αστυνομία παρακολουθούσε κι εκείνη τη στιγμή προχώρησε στη σύλληψη του άνδρα.

Το ανήλικο κορίτσι φιλοξενείται στην αστυνομία στο Αίγιο καθώς δεν έχουν βρεθεί γονείς ή κηδεμόνες και γι΄αυτό έχει ειδοποιηθεί το Χαμόγελο του Παιδιού στο πλαίσιο αναζήτησης μέριμνας για τη μικρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.