Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΑΣΤΑΚΟΣ" Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ 42ΧΡΟΝΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...

Μία ημέρα μετά την παραβίαση των μέτρων ασφαλείας από έναν 42χρονο, άλλος ένας άνδρας συνελήφθη επειδή θεωρήθηκε πως απειλεί την ασφάλε...


Μία ημέρα μετά την παραβίαση των μέτρων ασφαλείας από έναν 42χρονο, άλλος ένας άνδρας συνελήφθη επειδή θεωρήθηκε πως απειλεί την ασφάλεια του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των μυστικών υπηρεσιών του Λευκού Οίκου Έντ Ντόνοβαν στη νέα υπόθεση απειλής κατά του αμερικανικού προεδρικού μεγάρου εμπλέκεται ένας πολίτης ο οποίος αρχικά πλησίασε τις πύλες του Λευκού Οίκου με τα πόδια, απομακρύνθηκε για λίγο και στη συνέχεια επέστρεψε με το όχημα του μπροστά από τις πύλες του Λευκού Οίκου.

«Αρνήθηκε να φύγει και συνελήφθη για καταπάτηση», δήλωσε ο Ντόνοβαν χωρίς να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τον συλληφθέντα ή την απειλή που αντιμετώπισε ο Λευκός Οίκος. Το περιστατικό αυτό όμως είναι το δεύτερο μέσα σε μόλις δύο ημέρες.



Η επικεφαλής ασφαλείας του αμερικανικού προεδρικού μεγάρου Τζούλια Πίρσον διέταξε την αύξηση των μέτρων ασφαλείας μετά το προχθεσινό συμβάν το οποίο θεωρείται το πλέον σοβαρό που σημειώθηκε στον Λευκό Οίκο από τη στιγμή που πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ανέλαβε ο Μπαράκ Ομπάμα.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.