Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΣΚΟΤΩΣΕ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 4 ΠΑΙΔΑΚΙΑ... ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ!

Οι θάνατοι 10 ανθρώπων την περασμένη εβδομάδα από μια μυστηριώδη ασθένεια σε πολλές πόλεις της Βενεζουέλας, συμπεριλαμβανομένης της πρωτε...



Οι θάνατοι 10 ανθρώπων την περασμένη εβδομάδα από μια μυστηριώδη ασθένεια σε πολλές πόλεις της Βενεζουέλας, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας του Καράκας, έχουν προκαλέσει πανικό στον πληθυσμό και ώθησε τους γιατρούς να κρούσουν τον κώδωνα κινδύνου.

Οι εκπρόσωποι των γιατρών δήλωσαν ότι " Παρά την αδιαφορία της κυβέρνησης, οι γιατροί της χώρας επιμένουν ότι υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας για μια άκρως επικίνδυνη και μεταδοτική νόσο άγνωστης προέλευσης". "Δεν ξέρουμε τι είναι," παραδέχτηκε ο Duglas León Natera, πρόεδρος της Ιατρικής Ομοσπονδίας της Βενεζουέλας. Σε αρχικά στάδια της, η ασθένεια παρουσιάζει συμπτώματα πυρετού και στη συνέχεια παράγει μεγάλες φυσαλίδες και παρατηρείται εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία. Στη συνέχεια, πολύ γρήγορα, οι ασθενείς πάσχουν από αναπνευστική ανεπάρκεια, ηπατική ανεπάρκεια και νεφρική ανεπάρκεια. Οι γιατροί της Βενεζουέλας δεν ήταν σε θέση να καθορίσουν ποια είναι η ασθένεια και πώς μπορούμε να την καταπολεμήσουμε.



Αντίθετα η κυβέρνηση έχει αρνηθεί την ύπαρξη "μίας μυστηριώδους ασθένειας" και πέρναι σαφή απόσταση από τις δηλώσεις των γιατρών και θεωρεί ως τρομοκρατικές τις δηλώσεις της, που στρέφονται κατά της Βενεζουέλας και του Λαού της.

Μερικές θεωρίες που εξετάζονται περιλαμβάνουν την πιθανότητα ότι η ασθένεια θα μπορούσε να είναι ένας νέος τύπος του πολύ επιθετικού και σοβαρού δάγκειου πυρετού ή μια άτυπη μορφή του πυρετού Chikunguña ή μια εμφάνιση του ιού Έμπολα στο Βενεζουέλα.

Ζαχαρίας ο Μυτιληνιόςenimerosifylis

katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.