Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ... ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ...!!! ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ PKK ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΜΕ 2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...

Την ώρα που το ΠΚΚ επιτίθονταν σε φυλάκιο της στρατοχωροφυλακής στο Άγρι, οπαδοί της οργάνωσης, διέκοψαν την κυκλοφορία στο Μους και ...


Την ώρα που το ΠΚΚ επιτίθονταν σε φυλάκιο της στρατοχωροφυλακής στο Άγρι, οπαδοί της οργάνωσης, διέκοψαν την κυκλοφορία στο Μους και έκαψαν δύο βυτία.
ΠΚΚδες οργάνωσαν επίθεση με τυφέκια σε φυλάκιο της στρατοχωροφυλακής στο Ντιγιαντίν του νομού Άγρι. Οι στρατιώτες ανταπέδωσαν τα πυρά και η σύρραξη συνεχίστηκε για ώρες. Έγινε γνωστό πως στην σύγκρουση αυτή τραυματίστηκαν στρατιώτες.
Το περιστατικο συνέβη γύρω στις 20:10 στο φυλάκιο της στρατοχωροφυλακής που βρισκεται επί της λεωφόρου Ατατούρκ στο Ντιγιαντίν. Οι ΠΚΚδες επωφελούμενοι από το σκοτάδι μπήκαν στην πόλη και επιτέθηκαν με τα όπλα τους στο φυλάκιο. Η στρατοχωροφυλακή ανταπέδωσε τα πυρά και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκαν 2 στρατιώτες ένας εκ των οποίων σοβαρά. Οι στρατιώτες μετά από τις τις πρώτες βοήθειες στην Ντιγιαντίν, μεταφέρθηκαν στο κρατικό νοσοκομείο του Άγρι. Η σύγκρουση συνεχίστηκε μέχρι το πρωί, ενώ στην περιοχή μεταφέρθηκαν στρατιωτικές ενισχύσεις.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΚΚ, ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΒΥΤΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Υποστηρικτές του ΠΚΚ διέκοψαν την κυκλοφορία μεταξύ Βάρτο και Μπίγκιολ, πέταξαν πέτρες και μολότοφ στους στρατιώτες και έκαψαν το βυτίο καυσίμων. Οι στρατιώτες προσπαθησαν να τους διαλύσουν κάνοντας χρήση σπρέι πιπεριού.
Οι οπαδοί του ΠΚΚ πο είχαν διακόψει την κυκλοφορία από το πρωί συγκρούστηκαν με στρατιώτες που προσπαθούσαν να περάσουν από τον δρόμο. Ομάδες της στρατοχωροφυλακής μαζί με την αστυνομία προσπαθησαν με χρήση δακρυγόνων να διαλύσουν τους διαδηλωτές που είχαν στησει οδόφραγμα.
………..
………..
DHA 21/8/2014 - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.