Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας. Σε πιάνει αηδία, όταν μπαίνοντας να ενημερωθείς σε διάφορα site, πέφτεις σε εμετικά κείμενα, με ιστορίες ...


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Σε πιάνει αηδία, όταν μπαίνοντας να ενημερωθείς σε διάφορα site, πέφτεις σε εμετικά κείμενα, με ιστορίες για ελάφια και πιλάφια, που απλά αποτυπώνουν το μίσος του καθεστώτος εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών.
Κάθε καρυδιάς καρύδι, στέλνει μια επιστολή, ιστορίες τραβηγμένες από τα μαλλιά, σε κάποιο μέσο και διηγείται τον “πόνο” του και την “εμπειρία” που αποκόμισε από την “τριβή” του με  την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ώστε απλά να εκτυπωθούν αυτές οι ιστορίες και να προστεθούν στην μεγάλη δικογραφία… “ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ”… Γιατί ό τίτλος “πουλάει”…

Από τις ονομασίες βέβαια που υιοθετούνται από τους… “καταγγέλοντες”, (όπως “επιτροπή αγώνα” κλπ), καταλαβαίνεις πως πρόκειται για μεθοδευμένες και κατευθυνόμενες “καταγγελίες” από το ίδιο γραφείο τύπου, από την ίδια διεύθυνση… Της αριστεράς που πάντα λειτουργούσε ως δεκανίκι του καθεστώτος. 

Και ενώ μέχρι τώρα δεν έχει αποδειχθεί απολύτως καμμία από τις καταγγελίες των “ανώνυμων μαρτύρων” περί “σφαγών”, περί “ρατσιστικών ταγμάτων  επιθέσεων” περί όπλων,  “νέα στοιχεία” έρχονται στο φως, αυτή τη φορά για την ρατσιστική δράση των φυλακισμένων βουλευτών στον Κορυδαλλό…

Η “Επιτροπή Αγώνα Γυναικείων Φυλακών” (τι σας λέγαμε;) καταγγέλει τους παρανόμως και αντισυνταγματικά προσωρινά κρατούμενους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για «ρατσιστική και χυδαία συμπεριφορά, για ρατσιστικά σχόλια (που ίσως γίνουν) κατά την διαδικασία του προαυλισμού, (το τονίζουμε, η μεταφορά των γυναικών θα γίνει από το Σάββατο και μετά…) Και ας μην επικοινωνεί το ένα προαύλιο με το άλλο… Τι σημασία έχει; Η δουλειά μας γίνεται; Προσθέτουμε “αλάτι” στην υπόθεση κατηγορίας αθώων ανθρώπων; Αυτό αρκεί.

Αφορμή για την αντίδραση των γυναικών στάθηκε η εντολή για τη μεταφορά τους από τη Β’ Πτέρυγα που προγραμματίζεται για το ερχόμενο Σάββατο, στον δεύτερο όροφο της πτέρυγας, ενώ στον πρώτο όροφο κρατούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Όπως αναφέρουν στην καταγγελία, «θέλουν να μας στοιβάξουν τη μια πάνω στην άλλη, για να μην ενοχλήσουν τους έξι της Χρυσής Αυγής που μοιράζονται έναν ολόκληρο όροφο», και προαναγγέλλουν στάσεις ακόμα και αποχές από το συσσίτιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συνεχίζουν. Η πτέρυγα των χρυσαυγιτών αρχικά προοριζόταν για εμάς τις γυναίκες κρατούμενες, τώρα όμως θέλουν να μας στριμώξουν σαν τα ποντίκια στον έναν όροφο για να μη χάσουν τα προνόμια τους οι χρυσαυγίτες. Δηλαδή σε δύο ορόφους ίδιας χωρητικότητας θέλουν στον έναν να βάλουν εκατό γυναίκες κρατούμενες την μια πάνω στην άλλη, ενώ στον άλλον όροφο θα μείνουν οι 6 χρυσαυγίτες βουλευτές».

Παραβλέπουν βέβαια οι γυναίκες που αντιπροσωπεύουν την “επιτροπή αγώνα” να πουν πως οι Χρυσαυγίτες δεν βρίσκονται εκεί λόγω κάποιου εγκλήματος που έκαναν.

Οι προσωρινά κρατούμενοι στην πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, είναι πολιτικοί κρατούμενοι του καθεστώτος Σαμαρά και κρατούνται παράνομα και αντισυνταγματικά χωρίς καμία κατηγορία, μέχρι να γίνει αυτή η περίφημη δίκη και να δικαιωθούν πανηγυρικά.

Την καταγγελία της η “επιτροπή αγώνα γυναικείων φυλακών” μάλλον θα πρέπει να την απευθύνει στο υπουργείο δικαιοσύνης και στον υπουργό Αθανασίου με την πρόταση μάλιστα της ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ των βουλευτών, ώστε να αποσυμφορηθούν οι φυλακές και να ξεχωρίσουν οι αθώοι ” από“τις ομάδες που διακινούν τα ναρκωτικά για να ελέγχουν τις φυλακές. Από τις ομάδες των γυναικών στις φυλακές κορυδαλλού, που ασκώντας βία και ηθικούς καταναγκασμούς και χορηγώντας ναρκωτικές ουσίες εξασφαλίζουν υλικά ανταλλάγματα και την αγόγγυστη συμμετοχή τους σε ομοφυλοφιλικές πράξεις. Γιατί οι γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού είναι κατ’ εικόνα και ομοίωσιν των πιο σκληρών φυλακών, οι γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού έχουν τις δικές τους «φυλές», τις δικές τους ηγετικές ομάδες που ελέγχουν τις υπόλοιπες κρατούμενες. Εκεί θα βρείτε τις «σκληρές», τις «ναρκομανείς», τα «καρφιά», τις «μεταπράτες», τις «καλλιεργημένες».

Και αν νομίζετε πως τα λέμε εμείς αυτά τα “ρατσιστικά” διαβάστε προσεκτικά το άρθρο του Βήματος και του συντάκτη του Χατζίδη Κώστα http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=118282 και θα καταλάβετε γιατί το υπουργείο έχει αποφασίσει να υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός. 

Απλά αναγκαίος διαχωρισμός, γιατί από “ειδικές συνθήκες κράτησης των Χρυσαυγιτών” μια επίσκεψη στα κελιά των προσωρινά φυλακισμένων, μια ημέρα σαν την σημερινή που έχει καύσωνα, θα σας πείσει πως απλά δεν υπάρχουν τέτοιες “ανθρώπινες συνθήκες κράτησης” και οι άνθρωποι ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο, απλά γιατί το καθεστώς Σαμαρά εκτελεί εντολές των ξένων αφεντικών τους δείχνοντας τον απαραίτητο ζήλο, επιδιώκοντας την (ίσως και φυσική) εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων.  Αλλά οι παρανόμως και αντισυνταγματικά έγκλειστοι στέλνουν χαιρετίσματα…

Υπομονή… Λίγες βδομάδες ακόμη έμειναν…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.