Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΡΤΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΕΙΧΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΡΕΊ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...

Άνανδρη επίθεση δέχθηκε σήμερα τα ξημερώματα έξω από το σπίτι της, συναγωνίστρια, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή...


Άνανδρη επίθεση δέχθηκε σήμερα τα ξημερώματα έξω από το σπίτι της, συναγωνίστρια, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή.

Ομάδα εννέα ατόμων, επιτέθηκε φραστικά κι εξαπέλυσε απειλές εναντίον αυτής και της οικογένειάς της, γράφοντας συνάμα υβριστικά συνθήματα στους τοίχους με την συνήθη υπογραφή των αναρχοαριστερών.

Ενημερώθηκε άμεσα το αστυνομικό τμήμα Ξάνθης. Οι δράστες συνελήφθησαν, στην κατοχή των οποίων πλην των σπρέι, βρέθηκαν και δύο μαχαίρια. Κατατέθηκε μήνυση εις βάρους τους από την συναγωνίστρια και κατά πάσα πιθανότητα θα περάσουν αυτόφωρο.

Ο καθημερινός άνανδρος, ύπουλος και πρόστυχος πόλεμος που δέχεται το Κίνημά μας απ' όλα τα μήκη και πλάτη του πολιτικού φάσματος είναι για εμάς ρουτίνα. Από τις αβάσιμες και άκαιρες λεκτικές επιθέσεις των καλοπληρωμένων δημοσιογραφίσκων των πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ που φιλοξενούνται στα δελτία ειδήσεων των τσοντοκάναλων, μέχρι και τις τοπικές κατευθυνόμενες αναλαμπές των μίζερων αριστεροπροοδευτικών ανθελλήνων, των χρήσιμων ηλιθίων του συστήματος.
Ο βρώμικος πόλεμος του σάπιου αντεθνικού καθεστώτος και του βασιλείου του παρακράτους ατσαλώνει την Πίστη μας και δυναμώνει τον Αγώνα μας!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.