Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΧΥΚΥΚΛΩΜΑΤΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ... "ΚΑΝΑΔΟΣ" ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΙΛ ΑΦΟΥ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ...!!!

Ενώ οι βρετανικές αρχές πλησιάζουν στον εντοπισμό του τζιχαντιστή του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία που αποκεφάλισε τον Αμερικανό δημοσιο...


Ενώ οι βρετανικές αρχές πλησιάζουν στον εντοπισμό του τζιχαντιστή του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία που αποκεφάλισε τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τζέιμς Φόλεϊ, ένας Καναδός εξτρεμιστής μέλος του ΙΚΙΛ καλεί Εβραίους να ενταχθούν στην ισλαμιστική ομάδα. Βέβαια, προϋπόθεση για να γίνουν δεκτοί στους κόλπους της οργάνωσης είναι να ασπαστούν το Ισλάμ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Jerusalem Post, ο Αμπού Χαλίντ αλ-Καναντί που βρίσκεται στο πλευρό των ανδρών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, υποστηρίζει πως οι Ισραηλινοί θα έπρεπε να μπορούν να ενταχθούν στην οργάνωση, αρκεί πρώτα να προσηλυτιστούν.

Ο αλ-Καναντί ασπάστηκε τον ισλαμισμό το 2010 και σύμφωνα με δηλώσεις δεν ήταν δύσκολο για τον ίδιο να εγκαταλείψει την οικογένειά του στον Καναδά για να μεταβεί στη Συρία.

«Αντέδρασαν με σύγχυση καθώς δεν καταλάβαιναν γιατί κάποιος θέλει να αφήσει τον Καναδά για να πάει σε εμπόλεμη ζώνη», δήλωσε στην ιστοσελίδα  Ask.fm.
Ο άνδρας είναι εξαιρετικά δραστήριος και στο Twitter, όπου συχνά αναρτά τις βίαιες και ακραίες θέσεις του κατά των Αμερικανών και των Εβραίων.

Μάλιστα, πρόσφατα όπως επισημαίνει το δημοσίευμα χαρακτήρισε τις ΗΠΑ «έθνος του διαβόλου» και «γη ανήθικων και δειλών», προειδοποιώντας ότι η σημαία του Ισλαμικού Κράτους θα ανεμίσει σύντομα πάνω από τον Λευκό Οίκο.

Την ίδια στιγμή, κάλεσε και άλλους Δυτικούς να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, ζητώντας τους να ασπαστούν το Ισλάμ και να ενταχθούν στο ΙΚΙΛ.

Οι υπηρεσίες πληροφοριών του Καναδά υπολογίζουν πως τουλάχιστον 30 Καναδοί πολίτες μάχονται με εξτρεμιστές στη Συρία. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.