Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΕ ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ... ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΟ 20 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 270 τραυματίστηκαν από εκρήξεις που σημειώθηκαν σε αγωγό φυσικού αερίου στην πόλη Καοχσιο...

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 270 τραυματίστηκαν από εκρήξεις που σημειώθηκαν σε αγωγό φυσικού αερίου στην πόλη Καοχσιούνγκ, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Ταϊβάν, μετέδωσε σήμερα το Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο αναφορές της Εθνικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι μάχονταν με τις τεράστιες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε αρκετά σημεία της πόλης, έχασαν επίσης τη ζωή τους.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζιανγκ Γι-Χουά, δήλωσε ότι εκατοντάδες στρατιώτες κλήθηκαν να στηρίξουν τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων.

Δείτε το βίντεο, το οποίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και μεταδόθηκε αργότερα στην τηλεόραση.

1 σχόλιο

  1. ΣΥΓΓΝΩΜΗ...ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΣΤΟ 0,02 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΛΑΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ, ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗΜΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ. ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.