Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ THΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ – ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς φανφάρες, οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης συνεχίζονται. Ένα κοινοβουλευτικό κόμμα και ένα κίνημα υπό διωγμ...

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς φανφάρες, οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης συνεχίζονται. Ένα κοινοβουλευτικό κόμμα και ένα κίνημα υπό διωγμό, με φυλακισμένα και δολοφονημένα στελέχη, έχοντας υποστεί οικονομική ζημιά, αφού έχει περικοπεί η χρηματοδότησή του αλλά όχι οι υποχρεώσεις του, αντιστέκεται με εντελώς νόμιμους τρόπους κάνοντας αυτό που ξέρει καλά… Να στέκεται δίπλα στον πονεμένο Έλληνα και την χρεοκοπημένη Ελλάδα. Στέκεται με το κεφάλι ψηλά και φτύνει στα μούτρα την διεφθαρμένη “μεταπολίτευση” και τους πρωταγωιστές της, που ξεπουλάνε την πατρίδα μας… Να είστε υπερήφανοι για ΧΙΛΙΕΣ ΖΩΕΣ οι Χρυσαυγίτες. Σας αξίζει για τον όμορφο αγώνα που κάνετε.

Χαιρετίσματα και καλά κρασιά σε όσους πούλησαν τον αγώνα… (και την ψυχή τους…)

Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων – Πρώτες εικόνες από την διανομή τροφίμων στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών
Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 – 11:13     
Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων - Πρώτες εικόνες από την διανομή τροφίμων στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών
Με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων πραγματοποιείται η διανομή τροφίμων στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στον Σταθμό Λαρίσης.
Η Χρυσή Αυγή παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του αντισυνταγματικού τόξου, μένει πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες ώστε κανένας Έλληνας να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα για την επιβίωσή του είδη.
Εκατοντάδες Έλληνες παραλαμβάνουν ένα πλούσιο πακέτο τροφίμων (πατάτες, μελιτζάνες, φασολάκια, ψάρια, φρούτα) έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Την ίδια ώρα που οι υποτελείς ξένων τοκογλύφων στέλνουν χιλιάδες Έλληνες στην πείνα, στην εξαθλίωση και στον θάνατο, η Χρυσή Αυγή διοργανώνει και θα συνεχίσει να διοργανώνει διανομές τροφίμων σε όλη την Ελλάδα.
ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.