Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ ΚΙΤΣ ΑΛΛΑ ΘΡΥΛΙΚΗ! ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ΥΠΕΡΠΟΛΙΤΕΛΗΣ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΤΩΝ PINK FLOYD ΣΤΗ ΛΙΝΔΟ ΕΝΑΝΤΙ 1ΕΚ ΕΥΡΩ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ Ο ΡΟΝΑΛΤΟ... -ΦΩΤΟ-

Μέσα στα πεύκα είναι χτισμένη η θρυλική πολυτελής βίλα του κιθαρίστα των Pink Floyd Ντέιβιντ Γκίλμουρ, στην Λίνδο της Ρόδου, η οποία βγα...


Μέσα στα πεύκα είναι χτισμένη η θρυλική πολυτελής βίλα του κιθαρίστα των Pink Floyd Ντέιβιντ Γκίλμουρ, στην Λίνδο της Ρόδου, η οποία βγαίνει στο σφυρί αντί 1 εκατ. ευρώ.

Η συνολική της επιφάνεια είναι 575 τ.μ. και αποτελούσε επί σειρά ετών εξοχική κατοικία του διάσημου μουσικού ο οποίος λάτρευε την Ελλάδα. Εχει μάλιστα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Καστελόριζου και έχει γράψει και το τραγούδι Castellorizon που το 2006 ήταν υποψήφιο για βραβείο Grammy καλύτερου ινστρουμένταλ ροκ κομματικού.

Ο Γκίλμουρ στη Λίνδο


Η βίλα της Λίνδου αποτελείται από 6 ξεχωριστά διαμερίσματα και διαθέτει συνολικά 9 υπνοδωμάτια, μέσα σε ένα κατάφυτο οικόπεδο 10 στρεμμάτων. Διαθέτει μια τεράστια πισίνα 120 τ.μ. και βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο της Λίνδου, 5 λεπτά από την παραλία.





Το εσωτερικό του σπιτιού είναι διακοσμημένο με βαριά ξύλινα έπιπλα και χρυσά αντικείμενα, ενώ οι εξωτερικοί χώροι θυμίζουν εξωτικό ξενοδοχείο.





Η αγγελία πώλησης αναφέρει ότι η βίλα έχει σχεδιαστεί με μοναδικό στυλ art deco και ας σημειωθεί ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ρινάλντο ενδιαφέρθηκε να την αγοράσει, έχοντας μείνει καταγοητευμένος κατά το ταξίδι του στο μαγεμένο νησί με την Ιρίνα Σάικ, πριν από μία εβδομάδα.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο συγκεκριμένο σπίτι ο κιθαρίστας εμπνεύστηκε πολλά από τα μουσικά κομμάτια του συγκροτήματος. Μάλιστα το 2006 ηχογράφησε εκεί το δίσκο“On an Island”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.