Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ... ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ;;;

Το χάρο με τα μάτια της είδε μια γυναίκα σε χωριό της ανατολικής Ρόδου, όταν δέχθηκε επίθεση στα καλά καθούμενα από μια 50χρονη γειτόνισσ...

Το χάρο με τα μάτια της είδε μια γυναίκα σε χωριό της ανατολικής Ρόδου, όταν δέχθηκε επίθεση στα καλά καθούμενα από μια 50χρονη γειτόνισσά της η οποία την τραυμάτισε με μαχαίρι στο θώρακα, ευτυχώς ελαφρά. Όπως έγινε γνωστό, η δράστιδα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η τραυματισμένη γυναίκα, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγινε συρραφή του τραύματος, δεν υπέβαλε μήνυση επειδή -όπως εξήγησε στους αστυνομικούς- γνώριζε την κατάσταση της δράστιδας. Η 50χρονη, ωστόσο, συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου διέταξε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση για να αποφασίσει αν θα επιβάλλει τον εγκλεισμό της λόγω επιθετικότητας.

Εν τω μεταξύ, ένας καβγάς σε ένα κατάστημα ελαστικών στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άργους – Στέρνας μεταξύ του 60χρονου ιδιοκτήτη και τσιγγάνων πελατών, οδήγησε στον τραυματισμό μιας 44χρονης γυναίκας την οποία ένας από τους «πελάτες» χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο προκαλώντας της βαριές σωματικές βλάβες. Οι δράστες προξένησαν φθορές στο κατάστημα και τράπηκαν σε φυγή, αλλά οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν τον 46χρονο που τραυμάτισε τη γυναίκα και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.