Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΞΕΡΑΓΗ...!!! ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΔΙΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΑΞΙ...

Ο Νίκος Μαζιώτης, μαζί με συνεργούς του, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες φέρονται να κρατούσαν χειροβομβίδες, επιχείρησε να ληστέψει τ...


Ο Νίκος Μαζιώτης, μαζί με συνεργούς του, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες φέρονται να κρατούσαν χειροβομβίδες, επιχείρησε να ληστέψει τράπεζα στην οδό Ερμού. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής έγινε ρίψη χειροβομβίδας, η οποία ευτυχώς δεν εξερράγη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε μια ακόμα σύλληψη, ενώ ένα τρίτο άτομο αναζητείται, καθώς φέρεται να διέφυγε με ταξί.

Όλα ξεκίνησαν όταν κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής άρχισε την παρακολούθηση ενός άνδρα με περούκα, την ώρα που κινούνταν επί της οδού Μητροπόλεως. Κάποια στιγμή τον κάλεσαν να σταματήσει, προκειμένου να υποβληθεί σε έλεγχο. Ο Νίκος Μαζιώτης αντέδρασε. Τράβηξε πιστόλι και άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών, πετυχαίνοντας έναν εξ αυτών, ο οποίος ευτυχώς φορούσε αλεξίσφαιρο.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία στο κέντρο της Αθήνας υπήρχε πλήθος κόσμου και κυρίως ξένοι τουρίστες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που έβλεπαν να διαδραματίζονται μπροστά τους. Ολόκληρη η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.