Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. Χαρήκατε; Χαρήκατε οικονομικοί εγκληματίες, καταχραστές, χρηματιζόμενοι, ανθέλληνες, Εθνικοί μειοδ...
Χαρήκατε;
Χαρήκατε οικονομικοί εγκληματίες, καταχραστές, χρηματιζόμενοι, ανθέλληνες, Εθνικοί μειοδότες και δοσίλογοι;
Χαρήκατε υποτελείς θεράποντες των ξένων οικονομικών κύκλων;
Χαρήκατε οικονομικοί, κοινωνικοί και πολιτισμικοί δήμιοι του Ελληνικού Λαού;
Χαρήκατε που η απόλυτα ελεγχόμενη από την εκτελεστική εξουσία «δικαιοσύνη» εξόφλησε επιτέλους το «γραμμάτιο» που είχε αφήσει σε εκκρεμότητα από τον Σεπτέμβριο;
Χαρήκατε που ο Συναγωνιστής μας Ηλίας Κασιδιάρης είναι και αυτός παράνομα προφυλακισμένος;
Βίαιος χαρακτήρας, εκπαιδευτής, ιδιαίτερη σχέση με τα όπλα. Ειλικρινά φοβερές κατηγορίες!!!!!!
Τελικά εμπρός στην εγκληματική φύση του Ηλία Κασιδιάρη ωχριά ακόμη και ο Τζάκ ο Αντεροβγάλτης.
Αλλά ας αναλύσουμε επιγραμματικά μια-μια τις κατηγορίες.
Ως βιαιότητα χαρακτηρίστηκε ο πλημμελής σε δυο περιπτώσεις έλεγχος της αγανάκτησής του, λόγω της νεότητας και του ενθουσιώδους και παρορμητικού χαρακτήρα του.
Το ότι αντέδρασε με έντονο τρόπο, όταν εμπαίζονταν-γιατί για εμπαιγμό πρόκειται, όχι για πολιτική συζήτηση- από τις «έμπειρες» κυρίες της αριστεράς Δούρου και Κανέλλη και όταν επίσης χτυπήθηκε από μία εξ αυτών (φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο) αυτό είναι δικαίωμα του και δεν έχει καμία σχέση με τις σπαραξικάρδιες και υποκριτικές δηλώσεις του στυλ χτύπησε γυναίκα, λόγω του ότι, αφ ενός μεν δεν χτύπησε αλλά απάντησε σε χτύπημα και αφ ετέρου δε, κρίνοντας με την ψυχρή λογική, στο όνομα της ισότητας των δυο φύλλων και όχι συναισθηματικά, η κυρία Κανέλλη αφού έδρασε ως άνδρας, έγινε αποδέκτης της αυτής συμπεριφοράς. Επί ίσοις όροις.
Όπως και να έχει όμως, από όποια λογική και να το δει κάποιος, είτε θετικά, είτε αρνητικά, είτε με αποδοχή, είτε με απόρριψη, σε καμία περίπτωση δεν στοιχειοθετεί ποινικό αδίκημα που επισύρει προφυλάκιση.
Επίσης το ότι μετά την τριήμερη περιπέτειά του, την σύλληψη και τον διασυρμό του που τον περιέφεραν ως κοινό εγκληματία σιδηροδέσμιο μεταξύ ΓΑΔΑ και Ευελπίδων, ενώ τα ΜΜΕ επιδίδονταν σε τηλεδίκες και ετυμηγορίες, εκχέοντας οχετούς λάσπης και συκοφαντιών, όταν αφέθηκε ελεύθερος υπό το κράτος της αφόρητης συναισθηματικής και ψυχικής του φόρτισης για την σκευωρία που εξελίσσονταν και για το κατάφωρο άδικο, λάκτισε έναν οπερατέρ που έτρεχε με την κάμερα εμπρός του, έναν εκπρόσωπο των αθλίων ΜΜΕ που τον χλεύαζαν και τον συκοφαντούσαν απαιτώντας την κεφαλή του επι πίνακι, πράξη για την οποία σχεδόν αμέσως μετανόησε και η οποία σε καμία περίπτωση δεν στοιχειοθετεί ποινικό αδίκημα που επισύρει ποινή προφυλάκισης.
Από αυτές λοιπόν τις δυο πράξεις, οι εγκάθετοι δικαστικοί, οι οποίοι ίσως εν τέλει να διαθέτουν και γνώσεις ψυχιατρικής απεφάνθησαν ότι είναι βίαιος χαρακτήρας που και αν ακόμη συμβαίνει, σε καμία περίπτωση δεν στοιχειοθετεί ποινικό αδίκημα.
Εκπαιδευτής. Άλλη φοβερή κατηγορία (!!!!!)
Το αν στις θερινές κατασκηνώσεις του Κινήματος ή στα διάφορα γυμναστήρια που σύχναζαν Συναγωνιστές, επιδείκνυε κάποιες από τις γνώσεις του στις πολεμικές τέχνες αυτό είναι δικαίωμά του, δεν είναι μεμπτό και κολάσιμο και σε καμία περίπτωση δεν στοιχειοθετεί ποινικό αδίκημα. Ειδάλλως με αυτή τη λογική πρέπει να ποινικοποιηθεί η σωματική άθληση και να κλείσουν όλες οι σχολές πολεμικών τεχνών.
Αλήθεια αν ο κύριος Κασιδιάρης θεωρείται εκπαιδευτής και προφυλακίστηκε γι αυτό, με την ίδια λογική γιατί δεν προφυλακίζονται και όλοι οι αντίστοιχοι εκπαιδευτές και διοργανωτές σεμιναρίων Παγκρατίου και Ζίου Ζίτσου του ΚΚΕ, οι οποίοι μάλιστα ευθέως δήλωναν ότι σκοπός των σεμιναρίων είναι να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή. Αυτή η απειλή δεν στοιχειοθετεί ποινικό αδίκημα;;;;;;;;;;;;;
Ιδιαίτερη σχέση με τα όπλα.
Είναι απόλυτο δικαίωμα του και να του αρέσουν και να τα κατέχει νομίμως. Δηλαδή με αυτή την λογική όλα τα μέλη των σκοπευτικών συλλόγων που σίγουρα έχουν ιδιαίτερη σχέση με τα όπλα πρέπει να προφυλακιστούν.
Ναι! Αλλά σύμφωνα με δήλωση εμπειρογνωμόνων της Αστυνομίας μετέτρεψε τα όπλα που είχε νομίμως στην κατοχή του σε πυροβόλα.
Δηλαδή πριν την μετατροπή τι ήταν; Νεροπίστολα;;;;;;
Αλλά ναι! Για να ικανοποιήσουμε τις κυρίες Κλάπα και Δημητροπούλου και τον κύριο Ντογιάκο, θα παραδεχτούμε δημοσίως από αυτό το βήμα, ότι ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, είναι βίαιος. Εξαιρετικά βίαιος μάλιστα!
Όχι φυσικά σαν χαρακτήρας ή στις πράξεις και την συμπεριφορά του, αλλά βίαιος στην διαλεκτική και στην ρητορική του δεινότητα. Βίαιος στην επιχειρηματολογία και στην τεκμηρίωση των λεχθέντων του.
Και αυτή ακριβώς η βιαιότητα του λόγου του, είναι που δεν ευνουχίζει την αλήθεια, που δεν περιορίζει το βεληνεκές της κριτικής, που δεν στρογγυλεύει εκ του ασφαλούς την καταγγελία, που δεν καλύπτει την βαρύτητα και τις συνέπειες μιας αντιλαϊκής πράξης πίσω από το παραβάν του καθωσπρεπισμού .
Αυτή ακριβώς η βιαιότητα του λόγου του ως πύρινη ρομφαία επιπίπτει επί των κεφαλών των ανθελλήνων και δοσίλογων, των κλεπτών και καταχραστών, αποκαλύπτοντας στα όμματα του Ελληνικού Λαού τις ανομίες και την αθλιότητά τους.
Και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο και μόνο γι αυτόν, προφυλακίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.