Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ -ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ- ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ...!!!

Ιούλιος 28, 2014. Μέλη της εβραϊκής θρησκευτικής ομάδας Νετουρέι Κάρτα, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στην ανατολική Ιερουσαλήμ, την Κυριακ...

Ιούλιος 28, 2014.

Μέλη της εβραϊκής θρησκευτικής ομάδας Νετουρέι Κάρτα, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στην ανατολική Ιερουσαλήμ, την Κυριακή, καταδικάζοντας τη συνεχιζόμενη αιματηρή ισραηλινή επίθεση εναντίον της πολιορκημένης Λωρίδας της Γάζας.

Συγκεντρώθηκαν στην Πύλη της Δαμασκού που οδηγεί στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, μεταφέροντας ένα μεγάλο πανό που έγραφε σύνθημα υπέρ των Παλαιστινίων.
«Ο εβραϊκός λαός στέλνει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες όσων σκοτώθηκαν στη Γάζα», έγραφε ένα πανό.

«Ο σιωνιστικός στρατός δεν εκπροσωπεί τους Εβραίους και τον Ιουδαϊσμό» έγραφε ένα άλλο.

Οι Εβραίοι διαδηλωτές κρατούσαν, επίσης, σημαίες παλαιστινιακές και φώναζαν συνθήματα ότι το τέλος του Σιωνισμού θα φέρει ειρήνη και ασφάλεια στους λαούς.
«Η Παλαιστίνη ανήκει στους Παλαιστίνιους», έγραφε ένα άλλο πανό.

Η ισραηλινή αστυνομία συνέλαβε διαδηλωτές Εβραίους, καθώς οι Παλαιστίνιοι που παρακολουθούσαν φώναζαν συνθήματα υπέρ της Νατουρέι Κάρτα.

Η θρησκευτική εβραϊκή αίρεση Νατουρέι Κάρτα, αντιτίθεται στη δημιουργία και στην ύπαρξη του Ισραήλ, υποστηρίζει ότι η ιδέα του Ιουδαϊσμού είναι αντίθετη με τη δημιουργία ενός εβραϊκού κράτους.

--
The Hellenic Information Team

1 σχόλιο

  1. Καί πού ακριβώς έγκειται το παράδοξον; Μήπως ακριβώς επί της ευρείας αγνοίας τέτοιων θεμάτων; Βλέπετε, στα πλαίσια των Εβραίων, απολύτως σχηματικώς, υπάρχουν οι κάτωθι ομάδες, τις οποίες θα πρέπει να τις γνωρίζουμε καί να κινούμαστε αναλόγως:
    (Α) Εναντιούμενοι προς το υπάρχον Ισραήλ, ως κράτος, θεωρούντες ότι τα συμφέροντα του Εβραϊσμού εξυπηρετούνται από την ύπαρξιν των Εβραίων, εντός των διαφόρων κρατών, αφού ως καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, δικαστικοί, στρατιωτικοί, επιστήμονες κ.λ.π. ωφελούνται. Αυτοί σχηματικώς είναι οι "διεθνιστές"/"κοσμοπολίτες" Εβραίοι.
    (Β) Υπέρμαχοι της ιδρύσεως του Εβραϊκού κράτους
    Αν καί πιστεύουν επί του ιδίου σκοπού, διαφέρουν επί των επιλογών τους, καθώς υπάρχουν οι κάτωθι μείζονες ομάδες:
    (1) Υπέρμαχοι της ιδρύσεως του Ισραήλ επί της Παλαιστίνης, με σύνθημά τους "μία γη χωρίς λαό για ένα λαό χωρίς γη", με προσάρτηση τα εδάφη μεταξύ των ποταμών Ευφράτου/Τίγρεως αφ' ενός καί Νείλου αφ' ετέρου, καθώς καί της Κύπρου, των Δωδεκανήσων, της Κρήτης καί της Κιλικίας.
    (2) Υπέρμαχοι της ιδρύσεως ενός Εβραϊκού κράτους επί της Μακεδονίας με κέντρο τη Θεσσαλονίκη
    Άρα, το θέμα δεν είναι μία συνήθης ιδεολογική καί θεωρητική διαμάχη τους, αλλά μία μείζων διαμάχη διεθνών προεκτάσεων.
    Ταυτοχρόνως, το θέμα έχει ακόμα μίαν κρίσιμον παράμετρον, την εθνικοθρησκευτικήν.
    Ως γνωστόν, ο Ιουδαϊσμός είναι μία εθνική μονοθεϊστική θρησκεία, δηλαδή μία θρησκεία εθνική με την έννοιαν ότι δεν προσηλυτίζει αλλοεθνείς καί μονοθεϊστική, με την έννοιαν, ότι απορρίπτει κάθε πολυθεϊστικήν αντίληψιν, όπως ήρωες/ηρωίδες, θεούς/θεές,
    ημιθέους/ημίθεες, ενώ ακόμα καί ο θεός τους είναι απολύτως μοναδικός, ενώ αντιθέτως ο χριστιανικός είναι τριαδικός. Έτσι, ενώ εδώ υπάρχει το θέμα, ότι τους προηγουμένους αιώνες, περί το
    850-900μ.α.χ.χ., ένα μεγάλο τμήμα του ασιατικού λαού των Χαζάρων, χάριν αποφυγής των πολέμων με το ακμάζον τότε Αραβικό χαλιφάτο καί τους Ρώσους, εξιουδαΐστηκε θρησκευτικώς, ενώ αργότερα, κάποιοι μαύροι Αφρικανοί της υποσαχαρίου Αφρικής, ονόματι Λέμπα, επίσης εξιουδαΐστηκαν. Τα περί των Χαζάρων της Ανατολικής Ευρώπης, τα περιγράφει διεξοδικώς ο Εβραίος Αρθούρος Καίστλερ στο έργο του
    "Η δεκάτη τρίτη φυλή", "Χατζηνικολής", Αθήνα 1.977μ.α.χ.χ. καί τα επιβεβαιώνουν οι ανθρωπολογικές έρευνες, των διεθνών πανεπιστημίων.
    Έτσι, σήμερα βάσει των ερευνών, ουσιαστικώς οι αληθείς Εβραίοι είναι περί το ένα όγδοον, εκ του συνολικού διεθνούς Εβραϊκού πληθυσμού καί το υπόλοιπον είναι αυτοί ακριβώς οι προσήλυτοι Χάζαροι καί Λέμπα. Άρα, κατανοούμε πλέον ότι γνωρίζοντας μόνον τα συγκεκριμένα στοιχεία πόσον αλλάζουν όλες οι οπτικές μας επί του θέματος.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.