Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΑΣΕ 6 ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙΣΤΙΝΙΟΥ... ΕΘΝΙΚΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ 3 ΕΦΗΒΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ...

Σύμφωνα με πηγή των δυνάμεων ασφαλείας, οι δράστες τηςαπαγωγής και του φόνου του 16χρονου είναι εβραίοι που είχαν “εθνικιστικά κίνητρα”. ...


Σύμφωνα με πηγή των δυνάμεων ασφαλείας, οι δράστες τηςαπαγωγής και του φόνου του 16χρονου είναι εβραίοι που είχαν “εθνικιστικά κίνητρα”.

Υπο κράτηση βρίσκονται έξι ύποπτοι για την απαγωγή και το θάνατο του 16χρονου Παλαιστίνιου Μοχάμεντ Αμπού Χουντάιρ, σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Την ίδια ώρα πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας είπε πως οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο φόνος του 16χρονου Μοχάμεντ Αμπού Χουντάιρ είχε "εθνικιστικά κίνητρα", μια διατύπωση που δείχνει ότι υποψιάζονται πως εμπλέκονται εβραίοι.

Η ανακάλυψη του καμένου πτώματος του 16χρονου την Τετάρτη σε δάσος της Ιερουσαλήμ έγινε μια ημέρα μετά την κηδεία τριών έφηβων εβραίων, για την απαγωγή των οποίων στις 12 Ιουνίου στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και το θάνατό τους το Ισράηλ κατηγορεί την ισλαμιστική παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.