Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΤΕ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΧΑΛΚΟΥ... ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΟ ΒΩΜΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ 59 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...

Ασυνείδητοι δράστες βεβήλωσαν το Μνημείο των 59 εκτελεσθέντων πατριωτών από τα γερμανικά στρατεύματα το 1944, στα Καλύβια Αγρινίου και αφ...

Ασυνείδητοι δράστες βεβήλωσαν το Μνημείο των 59 εκτελεσθέντων πατριωτών από τα γερμανικά στρατεύματα το 1944, στα Καλύβια Αγρινίου και αφαίρεσαν τον μπρούτζινο βωμό που ήταν τοποθετημένος σε ειδικό βάθρο, παραμονές του ετήσιου μνημοσύνου που πραγματοποιείται την Κυριακή 27 Ιουλίου.

Η κλοπή έγινε από άγνωστους μέχρι στιγμής κυνηγούς μεταλλικών αντικειμένων και διαπιστώθηκε σήμερα το απόγευμα από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων, Γιάννη Μεσογίτη και τον υπάλληλο του Δήμου Αγρινίου, Γιάννη Αναστασίου, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την Ασφάλεια Αγρινίου.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι οι θρασύτατοι δράστες να έκοψαν τις βίδες από τη βάση και κατόπιν προσέγγισαν με όχημα, από την πίσω πλευρά του μνημείου, η οποία είχε καθαρισθεί από τα αγριόχορτα, και με κάποιο ανυψωτικό γερανό, μετέφεραν το βωμό σε άγνωστη τοποθεσία.

Η Ασφάλεια Αγρινίου, επιλήφθηκε ήδη του συμβάντος και διενεργεί σχετικές έρευνες στην περιοχή.

Πηγή: agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.