Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

58ΧΡΟΝΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ... ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ Ο ΑΝΩΜΑΛΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΚΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"!!!

Σοκ προκαλούν οι πτυχές της υπόθεσης που διερευνά τα τελευταία 24ωρα η ασφάλεια Ηρακλείου και αφορά γνωστό επαγγελματία που επί χρόνια φέ...

Σοκ προκαλούν οι πτυχές της υπόθεσης που διερευνά τα τελευταία 24ωρα η ασφάλεια Ηρακλείου και αφορά γνωστό επαγγελματία που επί χρόνια φέρεται να επιδίδονταν σε ασελγείς πράξεις με ανήλικα αγόρια έναντι μικρής αμοιβής.

Ο 58χρονος από το Ηράκλειο συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί μία ακόμα «συνάντηση» με 14χρονο αγόρι, το οποίο είχε χαρτζιλικώσει με 10 ευρώ για τις «ερωτικές υπηρεσίες» που του είχε προσφέρει.

Ο ανήλικος προσήχθη στην ασφάλεια Ηρακλείου, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, έδωσε αναλυτική κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου και κοινωνικής λειτουργού.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι, μετά τον 14χρονο, κατάθεση κλήθηκε να δώσει ένας ακόμα ανήλικος, ο οποίος, επίσης, φέρεται να είχε σχέση με τον 58χρονο.

Αστυνομικοί της ασφάλειας εκτιμούν ότι η υπόθεση έχει βάθος αναφορικά με τον αριθμό των ανήλικων που είχαν πιαστεί στα «δίχτυα» του 58χρονου επαγγελματία.

Πηγή: cretalive.gr

1 σχόλιο

  1. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ -ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΗ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΙΩΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΘΟΥΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.