Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ...!! Η "DAILY TELEGRAPH" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑ...!!!

«Βόμβα» στα θεμέλια του Μουντιάλ της Βραζιλίας βάζει σκάνδαλο στημένων παιχνιδιών με «πρωταγωνίστρια» την Γκάνα, όπως αποκαλύπτει βρετα...


«Βόμβα» στα θεμέλια του Μουντιάλ της Βραζιλίας βάζει σκάνδαλο στημένων παιχνιδιών με «πρωταγωνίστρια» την Γκάνα, όπως αποκαλύπτει βρετανική εφημερίδα.

Όπως αναφέρει η «Daily Telegraph» στο φύλλο της Δευτέρας, οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της αφρικανικής χώρας φέρονται να έχουν υπογράψει συμφωνητικό με συνδικάτο στοιχηματισμού, προκειμένου να στήσουν παιχνίδια, ενδεχομένως και σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτό το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ βγήκε στο φως, μετά από έρευνες έξι μηνών σε συνεργασία της εφημερίδας με το «Channel 4». 

To «deal» έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό και, όπως υπογραμμίζεται στο σχετικό δημοσίευμα, μέσα στο... κόλπο ήταν και οι διεθνείς, που εντυπωσίασαν το Σάββατο με την ισοπαλία με 2-2 σκορ που απέσπασαν κόντρα στη Γερμανία.

Μάλιστα έχει καταγραφεί με εικόνα και ήχο ένας εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γκάνας, που δεν είναι άλλος από τον Ομπέντ Ενκιτιά, μαζί με έναν πιστοποιημένο ατζέντη της FIFA (Κρίστοφερ Φορσάιθ), να διαπραγματεύονται το στήσιμο αγώνων της εθνικής ομάδας της χώρας, με κρυφούς δημοσιογράφους που παρουσιάζονταν ως εκπρόσωποι επενδυτικής εταιρίας που ήθελαν να αγοράσουν τα δικαιώματα φιλικών παιχνιδιών της ομάδας.

«Μπορείτε να έρθετε σε εμάς και να μας πείτε πως θέλετε να έρθει το αποτέλεσμα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κρίστοφερ Φορσάιθ, ατζέντης ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα της Γκάνας.

«Θα πρέπει να δώσετε κάτι και στους διαιτητές καθώς θα κάνουν αρκετή δουλειά για εσάς», ακούγεται να λέει στο video που δημοσιεύει η «Telegraph», ο Ομπέντ Ενκιτιά.

Όπως είναι φυσικό οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της «Daily Telegraph» έφτασαν στα... αυτιά της FIFA, η οποία διέταξε έρευνα για το συμβάν ενώ αναμένεται να παραθέσει την Δευτέρα (23/6) συνέντευξη Τύπου. zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.