Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. – ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»!

Χώρα υποψήφια για ένταξη στην Ευρωπαϊκή είναι η Αλβανία, όπως ανακοίνωσε πρώτη-πρώτη (για να μη χάσει…) στον λογαριασμό που διατηρεί στο...


Χώρα υποψήφια για ένταξη στην Ευρωπαϊκή είναι η Αλβανία, όπως ανακοίνωσε πρώτη-πρώτη (για να μη χάσει…) στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «με εντολή Σαμαρά»!

Η υποψηφιότητα της Αλβανίας εγκρίθηκε ομόφωνα κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων, που ολοκληρώθηκε στο Λουξεμβούργο υπό την προεδρία του μεγάλου πασοκάρχη Ευάγγελου και θα επικυρωθεί και τυπικά κατά τη διήμερη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. που αρχίζει την Πέμπτη στις Βρυξέλλες.

Να υπενθυμίσουμε, πως από το 2009, η Αλβανία είχε αποτύχει τρεις φορές να πάρει καθεστώς υποψήφιας χώρας, καθώς η ΕΕ έκρινε ότι χρειάζονταν περισσότερα βήματα για την καταπολέμηση της διαφθοράς, του οργανωμένου εγκλήματος και του κράτους δικαίου.

Αυτή τη φορά, όμως, είχε την ενεργό υποστήριξη των Αμερικανών κι έναν «ισχυρότατο» ντελάλη: τους Σαμαροβενιζέλους, που πάντα εισακούγονται από τους Ευρωπαίους «φίλους» μας, όταν ζητούν κάτι που θα οδηγήσει στη διάλυση της Ελλάδος! «Ελπίζω. Αυτός είναι πάντοτε ο στόχος και η θεσμική αποστολή της Προεδρίας του Συμβουλίου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο μέγας πασοκάρχης, προσερχόμενος στη σύνοδο. «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για τα Δυτικά Βαλκάνια και για τη σταθερότητα και την ευρωατλαντική προοπτική των χωρών της περιοχής», προσέθεσε.

Και για να μη λέμε πολλά, πρώτη συνέπεια της εισόδου της Αλβανίας στην Ε.Ε., θα είναι να έρχονται στην Ελλάδα οι Αλβανοί χωρίς κανέναν περιορισμό, ως… Ευρωπαίοι πολίτες! Και δε θα μπορεί να τους κουνήσει κανείς! Αμφιβάλλει κανείς ότι θα ’ρθουν άπαντες, συν γυναιξί και τέκνοις;


ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.