Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΪ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ!

"Ολοι στον Άρειο παγο για συμπαράσταση της κυρίας Ελένης Ζαρούλια, σύζυγο του αρχηγού μας της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου που...


"Ολοι στον Άρειο παγο για συμπαράσταση της κυρίας Ελένης Ζαρούλια, σύζυγο του αρχηγού μας της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου που θα "απολογηθεί" στις 12 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη και Μιχάλη Αρβανίτη στις 13 Ιουνίου Παρασκευή"
Αυτό είναι ένα από τα καλέσματα που διασπείρουν Χρυσαυγίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.... Αύριο το πρωϊ περνάει από τις ανακρίτριες η Ελένη Ζαρούλια και την Πέμπτη το πρωϊ ο Μιχάλης Αρβανίτης. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή για να κάνει κάποιος ανούσιες προβλέψεις, αλλά δεδομένο είναι πβς οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρουν ανακρίτριες και Εισαγγελέας δεν θα εκπλήξει πιά κανέναν, ειδικά μετά την χθεσινή προφυλάκιση του Νίκου Κούζηλου και τον πρωτάκουστο για τα Ελληνικά δεδομένα κατ' οικον περιορισμό του Δημήτρη Κουκούτση!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.