Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ 'ΧΕΙ... ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ...!!!

ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση θανάτωσης ζώου στη Σητεία. Συνελήφθη 31χρονος και σχηματίστηκε σε βά...


ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση θανάτωσης ζώου στη Σητεία. Συνελήφθη 31χρονος και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, για παραβάσεις του Νόμου περί προστασίας ζώων, εξύβριση και απειλή.

Ένας 31χρονος αποδείχτηκε ο ... δήμιος του άτυχου σκύλου, το κεφάλι του οποίου βρέθηκε στο κατώφλι του σπιτιού της ιδιοκτήτριάς του στη Ζήρο Σητείας.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη προανάκριση, που ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία της 26χρονης ιδιοκτήτριας, ο 31χρονος την Τρίτη το πρωί, θανάτωσε το σκύλο της ιδιοκτησίας της.

Από αστυνομικούς της Υπηρεσίας, αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο 31χρονος στο Ηράκλειο όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου.
Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου περί προστασίας ζώων καθώς και για εξύβριση και απειλή σε βάρος της 26χρονης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.