Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΘ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΟΡΟ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΖΥΓΙΖΕ 200 ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ... ΕΤΣΙ, ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΜΕ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΦΟΡΤΗΓΟ ΨΥΓΕΙΟ!

Οι υπεύθυνοι ενός νεκροτομείου σε νοσοκομείο του Περθ στην Αυστραλία αρνήθηκαν να παραλάβουν τη σορό ενός άνδρα που ζύγιζε 200 κιλά καθ...


Οι υπεύθυνοι ενός νεκροτομείου σε νοσοκομείο του Περθ στην Αυστραλία αρνήθηκαν να παραλάβουν τη σορό ενός άνδρα που ζύγιζε 200 κιλά καθώς έκριναν ότι ήταν πολύ μεγάλη για να την διατηρήσουν.

Έτσι, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, ανάγκασαν μια εργολάβο κηδειών να την αφήσει στο αυτοκίνητό της κατά τη διάρκεια της νύχτας με τον κλιματισμό αναμμένο.

Η γυναίκα είπε ότι πήγαινε να ελέγξει τη σορό κάθε μισή ώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ το πρωί νοίκιασε ένα φορτηγό ψυγείο για να τη διατηρήσει μέχρι την κηδεία!

Πάντως, εκπρόσωπος των υπηρεσιών υγείας της χώρας είπε στο ABC ότι το νεκροτομείο μπορεί να παραλάβει σορούς που ζυγίζουν έως 150 κιλά, ωστόσο, τώρα σκέφτεται να εγκαταστήσει εξοπλισμό που θα επιτρέπει την υποδοχή σορών που θα ζυγίζουν έως 300 κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.