Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΗΤΩ Η ΝΟΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ! ME KAKIΣΤΟ PHOTOSHOP ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

“Φωτογραφία σοκ από εκλογικό τμήμα στον Πειραιά” τιτλοφορείται το σχετικό άρθρο. Η φωτογραφία. προϊόν επεξεργασίας, είναι από εκλογικό τ...

“Φωτογραφία σοκ από εκλογικό τμήμα στον Πειραιά” τιτλοφορείται το σχετικό άρθρο. Η φωτογραφία. προϊόν επεξεργασίας, είναι από εκλογικό τμήμα του Πειραιά. 

Αφού δεν τους βγήκε “με το καλό”, να υφαρπάξουν την ψήφο μας τώρα δημιουργούν προβοκάτσιες με φέϊγ βολάν, δείτε εδω: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/brwmikes-methodeuseis-me-fonto-ton-deutero-guro-twn-autodioikhtikwn-eklogwn και φωτογραφίες επεξεργασμένες, δείχνοντας κάποιον με μαύρη μπλούζα με γράμματα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να κρατάει φάκελλο του Μώραλη (Μαρινάκης (που συναντήθηκε με τον Αλέξη του ΣΥΡΙΖΑ)- Κόκκαλης κλπ) για τον Πειραιά. 

Πιο γελοίος και γραφικός όμως πεθαίνεις. ΖΗΤΩ Η ΝΟΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ!

Το λέμε σε όλους τους τόνους και όσες φορές χρειαστεί:

Δεν θεωρούμε πρόβατα τους ψηφοφόρους μας για να τους δώσουμε κομματική γραμμή, όπως με αυθάδεια πράττει το παλαιοκομματικό σύστημα. Θεωρούμε δεδομένη την καταψήφιση όλων των εκπροσώπων και των συνεργατών του πολιτικού κατεστημένου, που καταδίωξαν με τον χειρότερο τρόπο την Χρυσή Αυγή (Νδ, Πασόκ) και όσων έγιναν ουρά του Σαμαρά στον βρώμικο πόλεμο κατά του Λαϊκού Συνδέσμου (Σύριζα).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.