Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ethnikismos.net_  Αμέσως μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, που έσπευσε –μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του- να αναλάβει την ευθύνη για την αλήτικη και π...


ethnikismos.net_ Αμέσως μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, που έσπευσε –μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του- να αναλάβει την ευθύνη για την αλήτικη και παρακρατική επίθεση λυσσασμένων κόκκινων σκυλιών στα γραφεία του Κινήματος στη Μυτιλήνη, ακολούθησε το καθεστωτικό «Βήμα», μ’ ένα εξαιρετικά αβανταδόρικο για τους τρομοκράτες δημοσίευμα, υπό τον τίτλο «Οι κάτοικοι της Μυτιλήνης διώχνουν τη Χρυσή Αυγή». Ιδού η ανάληψη ευθύνης από τον ολιγάρχη του ΔΟΛ:

«Αντιφασιστική διαδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Μυτιλήνη με τη συμμετοχή οργανώσεων, κοινωνικών φορέων και πολιτών, με αφορμή το άνοιγμα γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη.
Παράλληλα, μήνυμα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας έστειλαν δεκάδες συμμετέχοντες σε ποδοσφαιρικό αγώνα με τη συμμετοχή μεταναστών και κεντρικό σύνθημα: «Αγαπώ το ποδόσφαιρο – μισώ τον ρατσισμό».

Η διαδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία συλλόγων της πόλης, ξεκίνησε από την πλατεία Σαπφούς και κατευθύνθηκε στην πλατεία Κυπρίων Πατριωτών, όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΧΑ.

Διαδηλωτές προσπάθησαν να μπουν στην πολυκατοικία, όπου είναι τα γραφεία του κόμματος, αλλά απωθήθηκαν από δυνάμεις της Αστυνομίας.

Ομάδα διαδηλωτών πέταξε πέτρες και έσπασε τα τζάμια των γραφείων της ΧΑ, ενώ διέλυσε την πινακίδα που βρισκόταν στο δεύτερο όροφο του κτιρίου»
.

Πολύ… επαναστάτες, λοιπόν, οι κόκκινοι σκύλοι της Μυτιλήνης. Τόσο πολύ, που τους υποστηρίζει μανιωδώς ένας από τους 2-3 πιο τρανούς ολιγάρχες της χώρας, βασικό στήριγμα του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Να τους χαιρόμαστε!
(ΥΓ): Αλήθεια, πόσο πάει (από τα μυστικά κονδύλια του ψευδοκράτους…) κάθε επίθεση σε γραφείο της Χρυσής Αυγής; Υπάρχει άραγε… τιμοκατάλογος; Ή μήπως οι κόκκινοι τρομοκράτες («κάτοικοι», σύμφωνα με τον ολιγάρχη Ψυχάρη…) δουλεύουν… με το κομμάτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.