Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ομιλίας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθήνας υπήρξε  τηλεφωνική επικοινωνία με τον άδικα προφυ...



Κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ομιλίας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθήνας υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον άδικα προφυλακισμένο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά μέσα από τα κελιά της Τιμής.
Ακολουθεί το αγωνιστικό μήνυμα του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά.

Αγαπητοί Συναγωνιστές και συναγωνίστριες μεταφέρω του αγωνιστικούς χαιρετισμούς του Αρχηγού Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των συναγωνιστών σας από τα κελιά της Τιμής, από τις φυλακές Κορυδαλλού. Η μάχη των ευρωεκλογών της Κυριακής αποτελεί πρόκληση για όλους εσάς, για όλους τους Εθνικιστές, για όλους τους Έλληνες μαχητές της Χρυσής Αυγής.
Ήρθε η ώρα να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι υπάρχουν γενναίοι και υπερήφανοι Έλληνες. Έλληνες που διεκδικούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία, Έλληνες που θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι ως αετοί και όχι ως σκλάβοι, ριψάσπιδες, σκώληκες και προδότες. Πείτε λοιπόν την Κυριακή τα μεγάλα σας ΟΧΙ, τα ΟΧΙ που μόνο η Χρυσή Αυγή ξέρει να λέει, ΟΧΙ στο σημερινό θλιβερό προτεκτοράτο της μικράς και εντίμου Ελλάδος, ΟΧΙ στο εθνοκτόνο μνημόνιο, ΟΧΙ στην οικονομική ολιγαρχία και την τυραννία των τραπεζών.

Πείτε όμως και με την ψήφο σας τα μεγάλα ΝΑΙ, γιατί δεν ψηφίζετε για να διαμαρτυρηθείτε απλώς, δεν είναι η ψήφος σας ψήφος οργής και διαμαρτυρίας, ή ακόμη διαμαρτυρίας για την άδικη φυλάκισή μας και τον πολιτικό μας διωγμό. Ψηφίζετε Χρυσή Αυγή γιατί λέτε ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στην κοινωνική δικαιοσύνη, ΝΑΙ στην Ελληνική παράδοση και την Εθνική ταυτότητα, Ναι στην εθνική ανεξαρτησία και την Εθνική παράγωγη, ΝΑΙ στην Ορθοδοξία.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ο αγώνας σας, ο με αυταπάρνηση αγώνας σας, όσοι δεν έχετε δουλειά, όσοι έχετε δουλειά, όσοι αφήνετε τις δουλειές σας αφήνετε την βόλεψή σας, για να χαρακτηριστείτε και εσείς σύμφωνα με το πόρισμα Κλάπας μέλη εγκληματικής οργάνωσης όλοι εσείς που δίνετε ένα αγώνα δίκαιο, ο αγώνας σας είναι ωραίος, τίμιος και Εθνικός αγώνας.

Όλοι εσείς που θα επανδρώσετε τα εκλογικά τμήματα ως εκλογικοί αντιπρόσωποι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες όλα τα εκλογικά τμήματα για να μην έχουμε και πάλι τα εκτεταμένα φαινόμενα νοθείας όπως την 18η Μαΐου, θα δώσετε έναν Αγώνα που θα είναι ότι καλύτερο θα ήταν δυνατό να κάνετε στην μνήμη των δύο Ηρώων σύντροφών μας Μάνο Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη. Το ίδιο θα έκαναν και αυτοί, δώστε όλοι σας λοιπόν τον καλύτερό σας εαυτό, αποδείξτε τι σημαίνει Χρυσή Αυγή, τι σημαίνει Έλληνας, τι σημαίνει Εθνικιστής.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.