Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η “ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ” ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΟΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ;

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. Όπως λέει και ο Λαός, δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Ο λόγος περί Νέας δημοκρατίας και  Σ...


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Όπως λέει και ο Λαός, δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Ο λόγος περί Νέας δημοκρατίας και  ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά  τον πόλεμο που ξέσπασε μεταξύ τους, σχετικά με την χρήση του όρου “Νέα Ελλάδα”.

Και ειλικρινά είναι σχήμα οξύμωρο να διαπληκτίζονται, τύποις φυσικά,  για έναν όρο που δεν πιστεύουν, για μια ιερή έννοια όπως αυτή της Πατρίδας, που δεν σέβονται και περιφρονούν.

Φυσικά στην διαλεκτική των πολιτικών πραματευτάδων χωράνε τα πάντα και τα πάντα ευτελίζονται στον βωμό των εντυπώσεων και προς άγραν ψήφων.

Γιατί αυτό που οι κύριοι Σαμαράς και Τσίπρας αποκαλούν Ελλάδα, δεν ανταποκρίνεται στην Πατρίδα ως φιλοσοφική και κοσμική έννοια, ούτε στην Φυλή ως βιολογική και εξελισσόμενα ιστορική κοινωνική ομάδα, αλλά αντικατοπτρίζει την  νοσηρή με κάθε μέσο φιλαρχία και εξουσιομανία τους.

Την «Νέα Ελλάδα» όπως την εννοεί η αστική δημοκρατία την βιώνουμε, επιβιώνοντας τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλη από την οδυνηρή κατάληξη τεσσάρων δεκαετιών διεφθαρμένης και άνομης μεταπολίτευσης. Δεν είναι άλλη από την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική κατοχή από ξένους ανθελληνικούς κύκλους, η οποία σχεδιάστηκε, μεθοδεύτηκε και εξελίχθηκε με την απόλυτη σύμπραξη των εντόπιων θεραπόντων τους.

Η «Νέα Ελλάδα» του κυρίου Σαμαρά και της κυβέρνησής του, δεν είναι άλλη από την συνέχιση της οικονομικής καχεξίας με την καλπάζουσα ανεργία, την αποδεκατισμένη αγορά, την μείωση μισθών και συντάξεων, την κατάργηση του κοινωνικού κράτους και την πλήρη απαξίωση ιδεών, θεσμών και αξιών. Δεν είναι άλλη από την πιστή θεραπαινίδα των Ευρωπαίων κατακτητών που θα διαχειρίζονται τον οικονομικό πλούτο της Χώρας και θα εκμεταλλεύονται στο έπακρο την γεωοστρατηγική της θέση, ενώ ο Ελληνικός Λαός θα συνεχίσει να πένεται και να λιμοκτονεί.

Όσο για την «Νέα Ελλάδα» του κυρίου Τσίπρα, αυτή θα είναι χειρότερη της προηγουμένης. Διότι εκτός από όλα τα προαναφερθέντα, θα υπάρξει ένα ευνοούμενο φυλετικό μωσαϊκό, μια κοινωνική καταξίωση και στήριξη, όλων των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών, μια ενίσχυση και διάδοση ξένων ηθών και εθίμων που μοιραία θα οδηγήσει στον πολιτισμικό αφανισμό του Ελληνισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.