Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ... ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ...

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας θα γραφτεί σήμερα το απόγευμα στις 5 στην Κεφαλονιά, όπου συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης Άννας Π...


Η τελευταία πράξη της τραγωδίας θα γραφτεί σήμερα το απόγευμα στις 5 στην Κεφαλονιά, όπου συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης Άννας Πολλάτου θα της πουν το τελευταίο «αντίο».
Η 31χρονη Ολυμπιονίκης έχασε τη ζωή της το Σάββατο σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου Smart που οδηγούσε με κατεύθυνση προς την Κυλλήνη με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κάνει τετακέ και να συγκρουστεί με αγροτικό Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα.
Από τη σφοδρή σύγκρουση υπέστη θανάσιμο τραυματισμό, ενώ τραυματίστηκαν δύο ακόμα άτομα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άννα Πολλάτου ήταν μέλος της «χρυσής» εθνικής ομάδας του ανσάμπλ που χάρισε στη χώρα μας αμέτρητα μετάλλια και πρωτιές στο τέλος της δεκαετίας του 1990 και τις αρχές του 2000, με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϋ.
Συγκλονισμένες είναι οι συναθλήτριές της από την «χρυσή» ομάδα που έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει από συγκίνηση, η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Εύα Χριστοδούλου, η Χαρά Καρυάμη, η Μαρία Γεωργάτου και η Κλέλια Πανταζή, οι οποίες θα ταξιδέψουν σήμερα στην Κεφαλονιά για να πουν το στερνό αντίο στην αγαπημένη τους φίλη.
Η Ολυμπιονίκης ήταν γεννημένη στις 8 Οκτωβρίου του 1983 στο Αργοστόλι. Από μικρό κοριτσάκι άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό ενώ πάντα χάριζε ένα λαμπερό χαμόγελο σε όλους. Επίσης το 1999 στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης κατέκτησε στα ίδια αγωνίσματα τρία χρυσά, πέρα από τις επιτυχίες της στα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.
Όπως είπε φίλη της Άννας Πολλάτου στο e-kefalonia.net, «το Αργοστόλι και όλο το νησί έχει παγώσει, δεν το πιστεύω, δεν μπορεί να είναι αλήθεια, γιατί Θεέ μου».
Η Άννα Πολλάτου, αγαπούσε πολύ το νησί της και δε σταματούσε να το δηλώνει. makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.