Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΑΦΕΙ ΣΤΑ «ΧΑΚΙ» ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ... ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ...!!! - ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΓΕΡΜΕΝΗΣ... - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2014 - ΑΡ.Φ. 650 (1448)

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και...


Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com


-O ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ... ΕΞΑΡΧΕΙΑ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

-ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ... "ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

-ΘΑ ΤΟΥ ‘ΡΘΕΙ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ, ΠΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΤΗΣ “ΧΟΥΝΤΑΣ”

-ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, Η ΑΓΚΥΡΑ... -ΜΕ... ΓΡΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ!

-ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙ ΛΥΣΗ Ο ΑΝΑΝ-ΣΤΑΣΙΑΔΗΣ... ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ... ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΟ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ!

-ΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΗΕΔΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...

-Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ- ΓΕΡΜΕΝΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ “ΣΤΟΧΟ”: “ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΖΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΦΑΞΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΙΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ”!

-ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ: “Tί περίμεναν να υποστηρίξουν οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί και οπλίτες του Ελληνικού Στρατού;  Αυτούς που μιλάνε για ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στη Θράκη και φωτογραφίζονται με τους γκρίζους λύκους;”

-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΧΑΡΗΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Ο Όρκος που έδωσα έλεγε, «να φυλάττω πίστην εις την πατρίδα….» Ποτέ δεν σκέφτηκα να τον πατήσω! “ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ, Η ΕΛΛΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ”!

-ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥΣ -ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ... ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ!

-Πώς ο «Εθνάρχης» εξεβίασε τον Σμίντ για να μπούμε στην ΕΟΚ!

-ΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ... ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ"

-ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ “ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ” ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΙΧΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ -Ο ΙΔΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ... ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

-ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

-Εκδηλώσεις στο Δελβινάκι για τα 100 χρόνια Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου

-Αντιπροσωπεία του Στρατού της Αυστραλίας στα Βυτιναίικα  Πύργου -Επισκέφτηκαν το Μνημείο και το Μουσείο του Πολέμου της Κορέας

-Η 88ΧΡΟΝΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΕΒΓΑΛΕ... ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ! Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ!

-ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΚΑΝΤΙΩΤΙΚΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ! ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ!

-ΣΤΗΝ 11Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.