Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ 1,5% ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!! ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗ...

Ευχαριστώ το λαό της Μακεδονίας που μας τίμησε με την ψήφο του. Να είναι σίγουρος ότι θα σταθούμε αντάξιοι στις προσδοκίες του. Τα μέσα ...

Ευχαριστώ το λαό της Μακεδονίας που μας τίμησε με την ψήφο του. Να είναι σίγουρος ότι θα σταθούμε αντάξιοι στις προσδοκίες του.
Τα μέσα μαζικής επικοινωνίας μας λοιδόρησαν και μας είχαν στην αφάνεια. Στην καλύτερη περίπτωση οι ψευτοδημοσκόποι μας έδιναν 1,5% αλλά τελικά στην κάλπη ο ελληνικός λαός μας ανέδειξε τρίτη πολιτική δύναμη στην Κεντρική Μακεδονία, με ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από τις βουλευτικές εκλογές του 2012.
Στις επαναληπτικές εκλογές ο ελληνικός λαός έχει να επιλέξει μεταξύ δύο νεοδημακρατών, εκ των οποίων ο ένας ξαφνικά αυτοπροσδιορίζεται ως ανεξάρτητος. Ισχυρίζεται ότι κατέθεσε την κομματική του ταυτότητα αλλά στην πραγματικότητα την έβαλε στο συρτάρι, με σκοπό να την ανασύρει στο άμεσο μέλλον.
Καλούμε τον λαό της Μακεδονίας στις 25 Μαΐου να στηρίξει μόνο τη Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές, ώστε να δοθεί ένα σαφές μήνυμα στην καταστροφική πολιτική των σαμαροβενιζελων.
Η σημερινή Νίκη της Χρυσής Αυγής είναι το προοίμιο της μεγάλης Νίκης της 25ης Μαΐου.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Χρυσομάλλης Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.