Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΤΗΣ ΚΑΪΛΗ... ΚΑΝΕΙ UPLOAD FOTO...ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟΓΛΥΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA!

Σε διάφορες περιοχές της χώρας περιοδεύει η υποψήφια Ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, πραγματοποιώντας συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες. Η ό...



Σε διάφορες περιοχές της χώρας περιοδεύει η υποψήφια Ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, πραγματοποιώντας συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες.

Η όμορφη Μακεδόνισα φροντίζει, μάλιστα, να ενημερώνει τους φίλους της στα social media, για το που βρίσκεται, αλλά και να βομβαρδίζει τα μέσα δικτύωσης με φωτογραφίες που προκαλούν θαυμασμό.

Οπως ήταν αναμενόμενο, κατά την επίσκεψή της στην Κέρκυρα συναντήθηκε και με την Αντζελα Γκερέκου για να συζητήσουν για θέματα των Ιονίων νήσων, ενώ, φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφίες και με την εξίσου όμορφη αδελφή της.


Πηγή: Η Εύα Καϊλή βομβαρδίζει τα social media με όμορφες εικόνες από την περιοδεία της: Με την αδελφή της και την Αντζελα Γκερέκου | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/151965#ixzz2zhYVXLrR

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.