Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΩΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ: ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ! ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΩΝΕΖΑ!!!

Την περασμένη Κυριακή το πρωί η Μαργαρίτα Αργυράκου πήρε το τρένο από τη Λιβαδειά και ήρθε στην Αθήνα, όπου το όνομά της ανακοινώθηκε επισ...

Την περασμένη Κυριακή το πρωί η Μαργαρίτα Αργυράκου πήρε το τρένο από τη Λιβαδειά και ήρθε στην Αθήνα, όπου το όνομά της ανακοινώθηκε επισήμως για την Ευρωβουλή στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στον Κεραμεικό. «Μέχρι στιγμής τα έξοδά μου ως υποψήφιας είναι τα 11 ευρώ που πλήρωσα για το εισιτήριο του τρένου» λέει στην ερώτηση εάν έχει την οικονομική δυνατότητα να οργώσει όλη την Ελλάδα.
Η συζήτησή μας συνέπεσε χρονικά με τη σύγκρουση Βενιζέλου-Παπανδρέου για το Πολυνομοσχέδιο. Εκείνη αποφεύγει να αποδοκιμάσει τον πρώην πρωθυπουργό για τη στάση που κράτησε στη Βουλή, αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη στάση του σε σχέση με τα όσα ακούγονται για την ίδρυση νέου κόμματος και το ενδεχόμενο να μη στηρίξει το ψηφοδέλτιο της «Ελιάς». «Εγώ, πάντως, ζητώ δημοσίως από τον Γ. Παπανδρέου να με ψηφίσει στις ευρωεκλογές για έναν παραπάνω λόγο. Η γιαγιά του ήταν πολωνικής καταγωγής».

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.