Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ... ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ...

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λάρισα ενός άγνωστου διαρρήκτη που χτυπά σχεδόν κάθε βράδυ εδώ και δυο εβδομάδες, αλλά μόνο αυτοκίνητα σταθ...

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λάρισα ενός άγνωστου διαρρήκτη που χτυπά σχεδόν κάθε βράδυ εδώ και δυο εβδομάδες, αλλά μόνο αυτοκίνητα σταθμευμένα σε πάρκινγκ πολυκατοικιών! Μάλιστα, ο δράστης δεν κάνει... επιλογές και κλέβει ό,τι κι αν βρει μέσα στα οχήματα!

Το περίεργο είναι ότι ο άγνωστος διάλεξε για πρώτο του στόχο το πάρκινγκ μιας πολυκατοικίας στο οποίο είχε εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός το περασμένο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ερευνούν τυχόν διασύνδεση των δυο υποθέσεων. Όμως, ακολούθησε μια σειρά παρόμοιων κλοπών από αυτοκίνητα σε άλλες πολυκατοικίες με το ίδιο modus operandi και οι αστυνομικοί συμπέραναν πως πρόκειται για απλό διαρρήκτη.

Κανείς δεν ξέρει πόσα ακριβώς είναι τα θύματα του κακοποιού, καθώς οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν καταγγέλλουν τις κλοπές λόγω της μικρής αξίας των κλοπιμαίων, αλλά και επειδή απαιτούνται 100 ευρώ για την υποβολή μήνυσης. Το ποσό είναι απαγορευτικό, όταν τα θύματα έχουν ήδη χρεωθεί το κόστος της αντικατάστασης ενός σπασμένου τζαμιού. Ωστόσο, οι αστυνομικοί προσπαθούν με διαρκείς περιπολίες να ανακαλύψουν τα ίχνη του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.