Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥΤΙΝ: «ΚΥΡΙΕ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ, ΕΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ»...!!!

Η Ρωσία δεν διαθέτει πρόγραμμα μαζικής ή ευρείας παρακολούθησης των πολιτών της, όπως δήλωσε την Πέμπτη ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ...


Η Ρωσία δεν διαθέτει πρόγραμμα μαζικής ή ευρείας παρακολούθησης των πολιτών της, όπως δήλωσε την Πέμπτη ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του πρώην συνεργάτη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Έντουαρντ Σνόουντεν.
Ήταν η πρώτη απ’ ευθείας επαφή μεταξύ Πούτιν και Σνόουντεν από τότε που ο πρώην συνεργάτης της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) των ΗΠΑ, καταζητούμενος από την Ουάσιγκτον, έλαβε προσωρινό άσυλο στη Ρωσία.
«Η Ρωσία υποκλέπτει, αποθηκεύει ή αναλύει τις επικοινωνίες εκατομμυρίων ανθρώπων;», ρώτησε ο Σνόουντεν, μέσω βίντεο-παρέμβασης στη μαραθώνια ανοιχτή συνέντευξη που παραχώρησε ο ρώσος ηγέτης.
«Κύριε Σνόουντεν, είστε πρώην πράκτορας, ένας κατάσκοπος, εγώ εργαζόμουν σε μία μυστική υπηρεσία, θα μιλήσουμε την ίδια γλώσσα», σχολίασε ο κ. Πούτιν, ο οποίος επί Σοβιετικής Ένωσης ήταν στέλεχος της KGB.
Απαντώντας, ο ρώσος πρόεδος υπογράμμισε πως η Μόσχα δεν διαθέτει πρόγραμμα παρακολουθήσεων εφάμιλλο αυτού των ΗΠΑ τονίζοντας πως οι ρώσοι πράκτορες «ελέγχονται από το νόμο».
«Πρέπει να λάβεις άδεια από δικαστήριο προκειμένου να θέσεις κάποιον υπό παρακολούθηση. Δεν έχουμε μαζικές άδειες, και ο νόμος μας καθιστά αδύνατη την ύπαρξη τέτοιου είδους μαζικής άδειας για παρακολουθήσεις», συμπλήρωσε ο κ. Πούτιν.
«Δεν έχουμε μαζικό έλεγχο. Ελπίζω να μην το κάνουμε αυτό .Δεν έχουμε τόσα χρήματα όσα έχουν στις ΗΠΑ», προσέθεσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.