Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΙ ΑΠ' ΑΚΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ...

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!  Συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα μοίρασαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια και εφημερίδες Χρυσή Αυγή στο εθνικό οδ...


Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα μοίρασαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια και εφημερίδες Χρυσή Αυγή στο εθνικό οδικό δίκτυο, στέλνοντας το μήνυμα της αντίστασης ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις του καθεστώτος. Οι Χρυσαυγίτες πλημμύρισαν τους δρόμους, υπενθυμίζοντας σε αυτούς που πίστεψαν ότι έχουν τελειώσει με το Εθνικιστικό Κίνημα πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!
Συνεχής ενημέρωση...

Διόδια Ελευσίνας

Εκατοντάδες συναγωνιστές έδωσαν το παρόν στην ενημερωτική δράση που έγινε στα διόδια της Ελευσίνας,και διέδωσαν το σύνθημα της νίκης!Η αποδοχή του κόσμου ήταν τεράστια και αυτό δείχνει την απόφαση του λαού να στηρίξει τον δίκαιο αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου,μετέπειτα ακολούθησε μεγάλη ενημερωτική δράση στην πόλη της Ελευσίνας όπου και μοιράστηκαν δεκάδες εφημερίδες και φυλλάδια με τις προγραμματικές θέσεις τις Ελληνικής Αυγής. 


Ενημερώτική δράση στα διόδια Αφιδνών και στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης
Σήμερα Μ.Παρασκευή  18/04/2014 κλιμάκια Συναγωνιστών από τις: Τ.Ο. Αρτέμιδας, Β. Προαστίων, Φυλής-Καματερού και Μενιδίου παρευρέθηκαν στα διόδια Αφιδνών και μοίρασαν έντυπο υλικό, φυλλάδια και ευχές για τις Άγιες τούτες μέρες, στους εκδρομείς συμπατριώτες μας.


Με ιδιαίτερα έκδηλο τρόπο ανταποκρίθηκαν ένθερμα οι διερχόμενοι ευχόμενοι κι εκείνοι με τη σειρά τους Καλή Ανάσταση και Λύτρωση του Γένους, ευχή που υποδηλώνει την επιτακτική εντολή του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου να αναδείξει τους συνδυασμούς του μοναδικού Εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής. Κατόπιν, η δράση των Συναγωνιστών συνεχίστηκε με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό και στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης με την ίδια ακριβώς ανταπόκριση. Καλή Ανάσταση! Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ektetamenh-enhmerwtikh-drash-apo-thn-chrush-augh-se-olh-thn-ellada-fwtorepo#ixzz2zFUGpJdE

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.